lördag 12 november 2011

Sovmorgon, gud så härligt!!!!

Vaknade av gammal vana vid strax innan 7 men gick upp drack ett stort glas vatten och gick o la mig igen :D Vaknade igen vid strax innan 9, vilket är perfekt tid att gå upp - inte för sent så man känner hela dagen försvunnit men samtidigt sent nog, så man känner att det är helg!! Fantstiskt skönt! Sen jag kom hit har jag haft sovmorgon 2 gånger, Bode brukar väcka mig och när jag väl gått upp så.... Bode är naturligtvis inte här, han har det gott hos farmor och farfar han :)

Gårdagen - tja....hade väldigt trevligt innan vi åkte till Grizzly i varje fall! :D Måste säga att 12 dollar inträde för det stället är alldeles för mycket!!! Volymen är för hög och folket knepigt :) Det "nya" Grizzly Rose modet är uppenbarligen Daisy Duke korta jeans shorts och kanske en tröja som täcker brösten, mitt i vintern :D Igår var artisten så tråkig också så inget kändes som man fick valuta för pengarna!! Undrar om det var därför jag var så full när jag var där sist??? enda sättet att överleva :D Nä fy fasen, ska jag dit igen så är det för att det är en bra artist som spelar!!! Vi tog en sväng förbi Tailfeathers på vägen hem...hade roligare där i en timme än på hela kvällen på grizzly :D Helgalna människor som sjunger Karaoke en del bra en del uselt, men kul är dom alla + 5 Dollar för en hel Pitcher, det fick man en öl för på Grizzly :) Kom hem och gick o la mig med en gång, somnade som en stock!! Det var skönt! :) Hade det inte vart för att jag fick dricka nästan hela pitchern själv så hade jag inte haft några biverkningar alls av kvällen, hade lite huvudvärk när jag vaknade men annars helt ok :) Spenderade totalt 33 dollar igår med inträdet på 12 så inte så himlans farligt mycket alkohol :D

Idag ska jag åka iväg och göra slut på virtuella pengar!!! Presentkort!!! :D Sen hämta Bode hos svärföräldrarna - inget annat tror jag! Tänkte jag skulle hitta sänggrejer så jag kan göra lite fint tills Brad kommer hem imorgon, här har man hela Bedsets, med kjolar som döljer öppningen under sängen och hela kitet, ganska trevligt faktiskt!! Ska köpa till både vårt rum och gästrummet - får se om jag orkar köra alla 3 affärerna eller om jag nöjer mig med delar av dom?!?! Återkommer om resultat ;)

Pratade lite med mina goa kusiner på skype nyss - dom firade Farsdag hemma hos Maria i Eskilsby, saknar dom och resten av min familj - vill också gå på släktmiddag och dricka vin o babbla :):) Önskar jag hade haft råd att åka hem i december men det blir väl inte så tyvärr!! Men i slutet på Maj då jäklar ska här umgås :D

Nä om jag skulle ta och fixa i ordning här i köket och sen mig själv och ge mig iväg på shopping spreeeeeeee :D Kanske äta nåt först?!?! :)

Ha en härlig Lördag kväll :)  

2 kommentarer:

  1. det låter ganska härligt faktiskt:) öl och shopping som en lååång semester. Åh vad jag oxä vill ha en lååång semester snart;)

    SvaraRadera
  2. Bara 4 månader tills vi kan göra shopping och öl ihop här borta :D:D Då blir det semester!!!!!!!!!! :) Längtar!! <3

    SvaraRadera