Follow by Email

måndag 16 mars 2015

Ledig dag, varmt och strålande sol :)

Kanske har jag lite mer att skriva om nu ett tag :) Har fullt upp med jobb för tillfället, Fru N såklart, Fru Grumpy och nu även en ny dam Fru P :) Jag har ett helt ok schema dock, jobbar från morgon till tidig eftermiddag varje dag, med lite ändringar här och där som vanligt!

Fru P är en fascinerande ny klient, tidiga 80 med en begynnande och väldigt plötslig demens, till hennes urgulliga makes stora sorg! Maken är minst lika fascinerande han...De två är båda lärare i grunden, hon Doktorand i litteratur och läskunnighet! Hon har skrivit säkert 30 Barnböcker som ska hjälpa barn att lära sig läsa, även ett antal universitets böcker för studenter inom läs och skriv områden... Fd Ordförande i ett internationellt Läsnings förbund - alltså väldigt framgångsrik! Han, också lärare inom litteratur m.m, som avslutade sin karriär som rektor inom Denvers kommunala skolor! Dessa två har rest världen runt ett antal gånger - inte direkt vanligt här borta :D Även varit i Sverige 2 gånger och dom båda använder datorer dagligen!!

Så hur hamnade hon i denna situation?! Jo hennes man är övertygad om att det har med Narkos att göra då hon opererade bort sin gallblåsa för 4-5 månader sen och efter det har hjärnan inte helt lätt! Förvånar mig inte alls, då jag hört om sånt förut! Hon är helt klar bara för att i nästa sekund vara HELT borta - det går verkligen inte att hänga med i svängarna...Första gången jag var där så fick vi avsluta besöket väldigt fort då hon bara var tvungen att åka till en skräddare, just precis då - Stackars maken fick helt enkelt bara packa ihop sig och henne och dra...Andra besöket var hon hur klar som helst, så gott som hela tiden med ett avbrott för ca 30 minuters total förvirring! Jo det är rätt energikrävande att jobba med såna här fall! Men får jag kanske halva tiden, i klarhet, med en så fascinerande människa med så mycket att berätta och prata om så är det helt ok! Och kan maken få ett par timmar i lugn och ro och bara få rå sig själv så kommer båda deras liv att bli så mycket trevligare :)

Tja övriga jag besöker... Fru Grumpy är inte alls lika grumpy nu när Mr Grumpy inte finns med oss längre, hon är enkel och söt :) Fru N är lika galen som vanligt, härligt att vara hos henne, oftast :)

Vad har hänt här annars?!?! Jo i helgen så firade vi Kish´s 40 års dag här hos oss, över 20 grader varmt och strålande sol så det blev yardgames och mycket utomhus kul :) Annars har det ärligt talat bara varit jobb mer jobb och sjuk man ( jobb alltså ;) ) Idag har jag en ledig dag och tänkte för en gång skull inte låta dåliga samvetet ta över, utan faktiskt mestadels bara njuta av de 25 graderna vi har där ute, tänkte mig nog ha åtminstone en eller varför inte två eftermiddags öl i solen :D Hundarna fick en lång promenad i morse så dom är trötta, jag måste dock ta hand om lite disk och fixa potatis för vår lyxmiddag vi ska ha idag - Hel Special :D

Jag har bokat resa hem till Sverige också :D Åker den 10 Maj och åter den 8:e Juni - Jag kommer själv i år :) Vi ska åka hem längre tillsammans nästa år istället...Så nu ska jag försöka hitta en bra dag att ha partaj, ja ni vet jag fyller ju 40 jag med i år!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu får jag verkligen sätta fart, tiden bara ruuuusar ju iväg :D

Ha det fint, var det någon som saknade mig förresten???!


Mysigt att träffas på lunch och dricker drinkar på en Fredag :) 


Boulder by Night

Rusty, Mrs Grumpy´s nya hund...

Vår Coola Hund...


Såna här ska jag bygga i år :D När Colton fyllde år så hade Tara med denna - vi åt den aldrig då, så vi återanvände på bästa sätt :D 


Dessa två alltså...

Tvillingar....

1 kommentar: