Follow by Email

torsdag 17 september 2015

Jag ska ändra inriktning på denna blogg...

Japp, hädanefter ska jag använda min blogg till att ventilera allt som gör mig förbannad, vilket är en jävla massa helt plötsligt, ledsen, glad, optimistisk, pessimistisk, irriterad Ja, You name it!

Ingenting förvånar mig här borta längre, allt har blivit nån konstig normal vardag och man reagerar inte direkt på nåt längre - det är väl det som händer när man blir integrerad i samhället som invandrare...Jag kan ju säga att jag är inte alltid helt nöjd med detta, jag har numer ännu mer förståelse och respekt för att Invandrare vill behålla sin identitet och sitt perspektiv på saker, att man konstant dras till sina egna, att man firar urtypiska, Svenska i mitt fall, saker, pyntar svenskt, lagar svensk mat, läser svenska nyheter, helt plötsligt är allt svenskt så Jäkla bra, man glömmer liksom bort det som inte var så bra efter ett tag!!! Så fort man blir en av alla andra, igen i mitt fall, Amerikaner så börjar man helt plötsligt acceptera alla konstiga saker ens nya landsmän har för sig! Och där är jag nu och jag är förbannad på allt, allt som händer här hemma och allt som händer där hemma - Ingenmansland...

Så nu ska jag börja skriva av mig mer regelbundet igen, innan jag börjar ta ut mina aggressioner på Brad :D  

Igår träffade jag ett gäng svenska tjejer, några av mina favorit tjejer här borta kan jag tillägga :) Jag berättade för dom om min nya arga syn på allt...Dom hade ju massa bra förslag på varför jag är så arg och det låter ju faktiskt väldigt realistiskt, men jag tänker i varje fall anamma att vara förbannad ett tag :D Några av förslagen på anledningar var: PMS Efter 40 är för jävligt!!! Skit säger jag bara för det stämmer nog ganska så bra, denna veckan i varje fall, vissa händelser gjorde mig rädd och därför kan jag inte släppa min ilska...stämmer nog väldigt bra det med ( Återkommer om denna händelse ) Man helt enkelt känner sig mer ok med att vädra sin ilska, när man blir äldre...Japp Alla deras orsaker stämde nog på pricken - så jag är helt enkelt Numera en: Ilsken och skraj Jäkla PMS Kossa och stolt är jag ta mig fan över det också!!! :D

Så De sista veckorna, vad har gjort mig extra förbannad...

IS - Va fan hände med Al Qaida, dom verkar ju nästan som sympatiska människor i jämförelse...
Assad - Varför lever han ens fortfarande?
Putin - han är ju ta mig fan som Lenin och Stalin tillsammans i en reinkarnerad kropp - han må ha mer finess, men han skrämmer mig mer än någon annan!!!!!!
Danmark - Där tänker jag inte lägga mina årliga turistpengar nåt mer...Skitstövlar som röstat in en extremhöger, rasistisk skara att leda landet - Blir Sverige likadant så vet jag inte vad jag gör!!!!!!!!!
Människosmugglare som skor sig på desperata människor och packar in 70 pers i en lastbil utan luft, mat och vatten eller 100 personer på en båt som rymmer 30 och vi får se bilder på döda små barn i strandkanten i turistparadisen!!!!
Ungern - Taggtråd, vattenkanoner, tårgas och stängda gränser med små barn liggande på asfalten utanför...
Sverigedemokrater, speciellt dom som inte vet att dom är det...
Svenskar som utvandrat till Spanien, USA, England till och med Norge, som inte Fattar att dom är precis lika mycket invandrare i sitt nya land som Invandrare som kommit till Sverige!!!
Donald Trump - allt med den dår jäkeln gör mig förbannad
Sarah Palin - Americans should only speak american...
Tonårstjejen som nästan dödade min hund och kapade mitt ben för hon tyckte det var ok att SMS´a och köra för fort, ja båda samtidigt, ut ur en korsning när vi gick över gatan i mitt bostadsområde - Jag har aldrig skrikit så högt i hela mitt liv - GET OFFFFFF YOUUURRRR FUCKKKKKKING PHOOOONEEEEEEEEE!!!!!!!!! Jag är fortfarande så arg så jag kokar när jag tänker på det ( Detta var rädsla anledningen ovan )

LATA JÄVLA AMERIKANER - SER NI HUR LÅNGT BORT KUNDVAGNS STÄLLET ÄR?? DET FINNS ETT PRECIS BAKOM MIG OCKSÅ.....


Sjukvården i Sverige...Japp den är katastrofal!!! Min fina vän har gått med ett problem både länge och väl, besökt vårdcentral, företagsläkare ja allt ni kan tänka er i flera år för att få hjälp...lite medicin här och lite medicin där - men ingen remiss till en specialist trots upprepade försök. Problemen har bara blivit värre och värre och de sista åren har det mer och mer blivit ett problem med livskvaliteten! Men efter många om och men så har en specialist äntligen blivit involverad - Ja men det var ju enkelt nog, ett problem som absolut går att operera...men med tanke på hur lång tid det gått sen symptom 1 tills nu - Så är risken att Följdproblemen kommer kvarstå...För alltid! JA detta gör mig så jävla arg!! Skitsystem! Bättre att betala en halv förmögenhet för en försäkring om man vet man får hjälp när det behövs!!!!

Ja vad har vi mer... Nä det får räcka för idag tror jag!!!???

Nä en sak till:

Mig själv - Jag blir riktigt förbannad på mig själv, jag har ingen disciplin när jag är uppretad över saker, jag blir liksom förlamad av det, så Idag när jag planerat att Jobba en jäkla massa så fick jag gjort kanske 10 % - Blir lördag söndag jobb...Tur jag har lite tid på mig!!

Vad som gjorde mig glad under samma tid var alla människors engagemang för att hjälpa andra i nöd och att dom allra flesta människor faktiskt är goda, välmenande, generösa och Underbara!!!

Så där, nu måste jag faktiskt göra nåt vettigt en stund - är ju liksom gräsänka i ett par dagar, borde ta hundarna på en prommis innan deras middag, sen duka fram det svenska godiset till middag, sätta på mig Broncos kläderna då dom har Torsdags match, ta en öl eller 3 :)

Ha en fin dag där hemma och Godnatt eller Godmorgon :)

1 kommentar:

 1. Väl rutet!

  Jag tror det är bra att vara förbannad ibland fast jag tycker det är svårt att inte fräsa åt fel människor (mest mina arbetskamrater som jag är beroende av för att få behålla mitt jobb...). Och sen är det klart att man kan bli rätt blind av ilskan - å andra sidan så blir man ännu blindare om man aldrig törs bli arg. Så, ja, vad gör man?

  Och ja, hela världen är f.ö. åt helvete, där håller jag med...

  Ha en skön fredag iallafall!
  Annika

  SvaraRadera