tisdag 10 juni 2014

Ledig dag = massor att göra :D

Ska ut med hundarna ( som båda ligger o sover som stockar??!! )  till affären, till frissan, till Paulino Gardens för plantköp...Mängder :) Men det är skönt att ha en hel ledig dag!

Matlagningen igår gick så smidigt så jag körde på med en extra rätt :) så nu blir torsdagen mycket lugnare - kalas!

Vi kan inte bestämma oss hur vi ska göra i sommar, ska vi åka nånstans flygvägen eller bara bilvägen? Ska vi mestadels stanna hemma och fixa här eller ska vi försöka komma bort? Om vi inte ska åka iväg så mycket, ska jag då faktiskt jobba med matlagningen eller ska jag ändå propsa på att vara ledig ändå? På sätt o vis känner jag att nu när vi, av inte frivilliga anledningar, måste stanna i landet, kanske ska vi passa på och njuta av att faktiskt vara hemma en sommar, det lär ju inte komma tillbaks i nån nära framtid menar jag? Vad kommer vår "adoptiv son" Kishi tycka om detta? Han vill ju gärna komma iväg...:D Dessutom kommer ju Systersonen med Flickvän i slutet på Juli och stannar mer eller mindre hela augusti, hade ju vart skönt att kunna ta någon dag där också! Ja det är många alternativ och många frågor - Vad hade ni gjort? Det hade vart skönt att inte känna skuldkänslor angående hundarna för en gång skull också, en hel sommar med kanske bara nån dag eller två med svärisarnas hjälp :D Då har dom inte mycket att klaga över resten av året ;)

Ja vi får se....

Igår så skulle jag åka o lämna maten, tidigt! Skickade ett meddelande till Dr G och fick till svar: Dr C tar en tupplur så kom inte innan 14.30 är du snäll...Ja ha, så jag fick sätta mig ner där ute och avvakta en dryg halvtimme - helt meningslöst att bli färdig så tidigt helt enkelt :D Väl vid huset så hade Dr C inte åkt ännu, han verkar en aning extra butter, men var trevlig som vanligt! Elisa ( hund promenerare och mögelsprayare ) kom strax efter mig, hon sa det att hon vågar inte komma innan Dr C åkt, för han brukar bara grymta åt henne :D:D:D:D Antar man har pluspoäng där helt enkelt ;) Jag kunde för mitt liv inte hitta var Dr G gömt filéerna hon köpt hos nån slaktare - i köket i slaktar papper hade hon gett mig som info...Jag letade runt och flyttade saker i kylen...ingenstans! Jag kunde ju inte för mitt liv inbilla mig hon stoppat fin köttet i frysen, men kollade där ändå - nä jag kunde verkligen inte hitta det! Skickar ett meddelande: Små vita förpackningar i frysen - lyfte på en massa saker och japp där under låg dom?!?!?! Hur tänkte hon där...borde man inte ha lagt dom synligt i varje fall? Ja ja...jag hittade ju dom tillslut, men min halvtimmes tur tog drygt en timme :)

Nä nu ska jag ta och göra mig redo för promenad eftersom maken och hundarna behagade komma upp nu :D

Ni får ha en fin Tisdag (kväll)

Från iskallt tornadoväder till en sån här kväll på en dag :D  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar