Follow by Email

söndag 8 juni 2014

Så var det söndag igen...

Storm på väg, är rätt mörkt här utanför och inne för den delen :D Ska åka till affären, det är mitt enda måste idag tror jag :) Kanske en tvätt eller två också...Men jag känner att jag avvaktar nog ett tag, kanske stormen drar vidare hyfsat snabbt...Gör den inte det så skiter jag nog i att åka! Ingen lust att bli fast i monster oväder på King Soopers ;)

Förra veckan gick snabbt, jag var ledig på Tisdagen så då tog vi hundarna på lång promenad vid Platte River och sen åkte vi till Walmart för att handla lite krukor - nu på tisdag när jag också är ledig så ska vi dra iväg till Paulino Gardens och handla mer plantor - Gurka, tomater, squash, bönor, lite sallad - sen blir det nog bra :D Tomaterna ska få bo i krukor i år - planteringsbädd nummer 2 ska få husa gurka, bönor och sallad - Squashen ska få planteras vid något av staketen...Jag ska också äntligen fått klippt mig också!!! På tiden!
Annars i veckan är det matlagning och Galna Nora som gäller! Hennes dotter förklarade för mig i fredags att Nora haft lite problem med alkoholen tidigare så att om jag vill hålla ett öga på hur mycket hon dricker så vore det bra...Så fort dottern åkt så gav Nora mig kontanter och bad mig att åka köpa ett 12 pack med Heineken :D Ja vad ska man göra, jag kan ju liksom inte överförmynda henne så där utan vidare - så jo men visst, jag åkte o handlade hennes bärs :) Jag hann knappt hem innan vi hoppade in i bilen och drog iväg till Linda o Mike för lite trevligt 6:e Juni firande - Jättetrevligt! Vi var sketatrötta hela dagen igår, av förklarliga orsaker :) Tur det var massa sport på tv som vi kunde använda som ursäkt för att inte göra så mycket!

Annars i förra veckan så hände inte så mycket, på Onsdagen var det Svenskt knytkalas hos Anna, så det var jag på - himla trevligt :)

Däremot så börjar jag nog faktiskt känna att det här med matlagningen får nog snart avslutas, tar nog hellre ett par skift till på Änglarna...Hon driver mig till vansinne ibland och det tar upp allt för mycket av min energi! Nu i veckan när jag fick menyn för kommande vecka så skrev hon: Jag vill ha dom där grillspetten igen fast med bättre kött, Filé Mignon...Öh jaha, vad var det för fel på köttet då? Det var segt! Ok, men hur kan det bli något annat när det har grillats 5 dagar tidigare och ni värmer det i mikron liksom?? Fläskkött nästa gång kanske?? Nä, det är köttets fel - OK! Åk du och köp finare kött så ska jag grilla det och prova igen :) Sen så sa jag det att, Jo jag tror jag kommer ta ledigt hela Juli i varje fall! Brad och jag ska göra lite kuliga saker och åka iväg - behöver en liten paus från matlagningen dessutom! Svar: HELA JULI????????????????????????????? Och sen har jag inte hört något mer - så antar hon inte tycker det är nån bra idé :) Så nu känner jag att Men vet du va....ta hand om din egna jäkla mat! Jag får se, behöver definitivt en längre Paus från skiten, så passar inte det så kan hon nog faktiskt leta upp nån annan som orkar med det hela :D

Vad tycker Ni egentligen, ska man bara ta det hela och stänga av hjärnan eller ska man bara helt enkelt sluta? Skita i det helt och tjäna lite mindre pengar på lite roligare saker?

Ja ja, kanske denna veckan känns bättre och roligare igen ;)

Denna veckan så har jag Julmarknadsmöte :D:D:D Helt galet, men när man är med o planerar så får det börjas i tid :D Annars händer inte så mycket mer...

Nä nu ska jag gå o ta mig en dusch och sen slänga i en tvätt, efter det får vi se om jag ger mig iväg ut eller inte :D

Ha en fin vecka!

Här kommer veckan som gått i bilder :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar