Follow by Email

fredag 29 augusti 2014

29:e Augusti och vi är Gäst"fria" !

I nästan 3 veckor sen kommer Mamma :)

Jag har precis vart o släppt av min finaste systerson med flickvän på flygplatsen - 5,5 veckor har dom vart här hos oss, med en liten avstickare till Salt Lake City och svägerskorna! Jonte var ju dessutom i väg  till farmor och farfar i Houston ett tag också! Malin var kvar här med mig :)

5,5 veckor är ganska långt att ha gäster som inte har körkort och man bor i Suburbia, utan några direkta ställen att kunna ta sig till, utan bil...Jag har vart Taxi chaufför / shoppingsällskap rätt frekvent om man säger så! Oftast rätt kul, men av nån anledning så blir jag pank?! Och då menar jag inte att jag handlat saker åt dom så speciellt mycket, men hur ska man kunna gå i alla dessa affärer utan att shoppa till sig själv liksom :D Ja ja det var ju inte så jag var rik innan heller så ;)

Så hur ska man sammanfatta detta besök...hade inte min man bott här också, så hade det vart kalas :D:D:D:D:D Hade jag funderingar på barn veckan innan så är dom borta nu :) Grinigare skit som inte komunicerar och jag trodde bara det gällde med mig - han är så lik sin pappa ibland och då har inte fått svärfars bra sidor!!! Dom stackars tonåringarna har fått gå runt som på äggskal i mellan varven...Jag har sett hur besviken Jonte blivit ibland och det gör ont i mosterhjärtat - Och jag har gått omkring och vart nån jäkla medlare och försökt att ursäkta hans sunkiga humör - usch! Sen ska jag absolut inte säga att jag inte förstår att han blivit lite irriterad ibland - dom är ju dock tonåringar ;) Men vad hände med att kommunicera lite?? Hur som helst så har det mestadels vart trevligt och utan några större världskrig :D Jag och Jonathan har haft många härliga samtal både vardagliga och viktiga och jag har lärt känna Malin riktigt väl, många bra och djupa samtal där med! Men som jag sa, ska dom komma så här länge igen så får dom nog ha körkort med sig i fickan :D Men välkomna är dom alltid!

Nu ska vi ladda om för nästa gäst  - Mamma - men det är sån skillnad! Hon är liksom nöjd med att sitta och småprata i köket :)

Imorgon har Vi Fantasy Football Draft här, det ska bli så himla kul! Sen är det ju helgdag på Måndag så vi är båda lediga, gott om tid att repa sig på :)

Ikväll kommer Kish, han har med sig Thai mat så jag slipper bry mig om matlagning - Det är College football ikväll - Colorado mot Colorado så väldigt viktigt....

Nä nu tror jag att jag ska assa på att njuta av ensamheten innan Brad kommer hem från jobbet :)

Jag skrattade gott när jag läste min systers blogg idag...verkar som vi är rätt synkade med våra kriser trots vi bor på andra sidan jorden från varandra - Skönt!!!!!!!! http://annkin70.blogspot.se/

Ha det fint så hörs vi snart igen :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar