onsdag 29 oktober 2014

Funderar på massa oviktiga saker idag :D

Typ...

Hur kommer det sig att man börjar må illa så fort man varit i närheten av nån med magsjuka???
Skulle hämta Darlene för ännu ett läkarbesök idag, kom dit och varenda människa går omkring med ansiktsmasker?!?! Kommer in till Darlene som har kräkts hela natten, ett virus som springer runt på ålderdomshemmet...! Så min visit blev väldigt kort, jag ringde hennes son för att informera honom om att hon var ok men sjuk, sen ringde jag till läkarmottagningen för att avboka hennes tid - sen var jag ute därifrån...Illamåendet började väl 1 minut senare :D:D:D:D Jag handspritade och tvättade händerna på vägen ut och sen igen i bilen så tror knappast baskiluskerna hunnit sätta klorna i mig :D Men hur kommer det sig, det gäller åtminstone för mig enbart magsjuka, inte så att jag tror jag är förkyld för att nån nyser, men kräks dom....?!

Sen funderar jag också på varför jag får dåligt samvete av att inte göra nåt?? Nu fick jag en extra ledig dag - hann med att handla allt inför Bakdagen på lördag på vägen hem, tog hundarna på en långpromenad tillbaks och åt lite lunch - Nu har jag ångest över att jag måste prestera nåt :D Varför inte bara ta dagen och njuta??! Nä här ska presteras, idéer just nu...tvätta fönster, baka bröd, gräva upp alla grönsaks bäddar...Men va fasen alltså, kan jag inte bara slänga på mig joggisarna och lägga mig på soffan istället??? Snart behöver jag inte fundera på just denna biten längre, dagen bara försvinner :D

Även att man aldrig är nöjd dyker upp idag,
Har insett att när maken är glad och lycklig på jobbet så är han aldrig hemma :D Hela denna terminen har han inte vart hemma före 17.30 - 18 en endaste dag och åker hemifrån strax efter 6 ( inte hela världen, men kom ihåg att han brukar somna en bra bit innan nio )  Han stannar kvar i skolan och planerar och donar - han är ju såklart ännu tröttare än vanligt men humöret är väldigt gott ( tar nog hellre en trött Brad än en grinig trots allt ) Nu är det extremt ett tag också...På Fredag jobbar han sent med State Gymnastics, hela eftermiddagen på lördag också, sen på söndag morgon åker han iväg med elever, borta tills måndag kväll, sen blir det Orlando Californien på onsdag eller är det onsdagen därefter kanske, kommer inte ihåg? fram till söndagen ...Det är faktisk lite tråkigt när han är borta så mycket och kommer hem sent och är jättetrött - antar det är en bra grej att sakna sin man lite :D:D:D:D Tur vi ska vila upp oss hemma i Sverige över jul :)

Om exakt en månad är jag hemma, bör vid den här tiden vara hos mamma i Lerum, precis ha ätit upp min Kebabtallrik och slängt på mig myskläderna :D Jag säger bör, för fasen vet SJ kanske strejkar och jag blir fast i Köpenhamn :D Undrar om dom har gratis WiFi på tågstation/tåget förresten ? Hur ska jag annars få tag på min taxi Andreas??! Ja ja, nån form av telefon måste dom väl ha nånstans :D Hade jag använt hjärnan så hade jag ju låtit mamma ta med min svenska telefon och fyllt på den med pengar så den var redo :D:D:D Äh löser sig!

Helgen är det fullt ös, ska jobba på fredag, sen är det Halloween fest hos Scott & Ansi på kvällen, får se om Brad kommer orka gå med eller inte...Bakdag här på Lördag morgon till eftermiddag, sen har vi middagsgäster, Linda m familj inkl Föräldrar :) Brad jobbar på skolan till säkert åtta på Fredag och sexsnåret på lördag - så det blir att ta fram organisatören i mig och planera väl! Sen får jag köra honom till Northglenn Highschool tidigt på söndagsmorgonen...Jag och hundarna får ta en promenad på vägen hem sen! Godis till middag???  :D Eller kanske kanelbullar :D

EDIT: Glömde ju detta, det här har jag funderat väldigt mycket på det sista, jag är så imponerad av denna kvinna, så stark http://www.thebrittanyfund.org/?nlb=1#note -  titta på filmen, vad har andra för åsikter om detta? Jag är helt för och har alltid vart för "aktiv dödshjälp" Vet i sjutton om jag hade klarat av att vara så här stark dock!?!?!?!?! 

Ja ja, där fick ni nåt att fundera på :D:D:D Jag ska gå o baka Bananbröd - det är allt, tror jag :)

Extra stort grattis till Systersonen som fyller 19 idag ( ännu en fundering, hur fasen gick det till??! )




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar