Follow by Email

onsdag 12 november 2014

Onsdag, snön faller och vi har rekordkyla - Vart är Brad? Jo Kalifornien såklart!!

Så när ska köldsnäppen vara över? Jo vi ska visst få en liten paus med plusgrader på fredag och sen kommer det mer kyla och snö på lördag, sen efter söndag är vi uppe i plusgrader igen ett tag - När kommer Brad hem? Söndag eftermiddag :D Japp slår aldrig fel!

Som om inte skitvädret var tillräckligt, jag fick ju va chaffis i morse också, till Brad, Justin och Jill - så strax efter fem satt vi i bilen - Kolsvart och snön öste ner! Brad körde till Flygplatsen sen körde jag hem eller ja köra är väl en överdrift - tog mig 30 minuter från passenger drop off till Tower Road (vanligtvis max 10 minuter ) Bilarna åkte som på skridskor över vägbanan - jag hade inga större problem, Brads bil har ju fyrhjulsdrift och nya däck :) Men man fick ju liksom hålla sig undan för alla andra dårar - då och då dök det upp nån idiot som körde på i hög hastighet, man såg ju inte filerna så dom körde nog i den ännu halare vägrenen, då dom hade två bilar bredvid sig - idioter! Såna klarar sig av nån konstig anledning oftast alldeles utmärkt - sen att dom skrämmer slag på folket som glider runt på sina skridskodäck och får dom att köra av vägen istället...ja vad gör det liksom!?? Jag fick en varning i telefon om att det var en olycka på vägen jag körde på - lite hoppas man att det var nån av idioterna och inte nån med kassa däck! Vinterdäck kanske vore en bra lag här också??! :D  Ja ja, jag kom hem i varje fall, tog som sagt var en aning längre tid än  planerat men men...sen stod jag i valet o kvalet - skulle jag ta på mig och gå med hundarna med en gång eller ta en kopp kaffe först? Det var ju ca -20 C ute och snön yrde, Bode fryser ju så var ju tvungen att leta rätt på hans jacka också. Helst hade han velat ha skor men han kan inte gå i dom!! Copper är ju lite lurvigare och har inte alls så ont av kylan...Jag bestämde mig i varje fall för att gå med en gång så jag kunde komma hem och värma upp mig sen istället! Tror inte att jag gått så snabbt nån gång - dom ville hem, jag hade istappar hängande från halsduken!! :)

Det var ett bra val i varje fall - nu kan jag skrota runt i varma tofflor och fluffiga mysbyxor - tills i eftermiddag, då dom nog får ha en extra prommis idag :) Just nu ligger dom utslagna på sängen där uppe...


Nä och inte blev det nåt med jobb idag som jag fick frågan om igår - tack o lov!! Dom ville jag skulle hoppa in för nån som var sjuk - kl 7 till 13 ! Jag sa att jag kan efter 9 men inte tidigare och det gick nog inte så bra...så synd :) Så nu funderar jag på vad jag ska spendera dagen med??! Kanske ta hand om min rena tvätt som ligger där bakom hundarna? Ska försöka få ordning på vår skrivare ska jag i varje fall, behöver få ut alla arbetsscheman för marknaden! Måste även försöka få kontroll på allt jag kan kontrollera gällande marknaden, så har ju ganska ordentligt att göra ändå :)  Eventuellt kanske ta hand om disken från igår också? Kanske...Tror inte jag ska ha några besök idag ;) Kanske ska jag hämta upp en av resväskorna och packa den? Är ju faktiskt bara 2 veckor tills jag åker!!! Ja vi får väl se brukar sluta med att jag blir helt förvirrad av att inte ha nåt jag måste göra så inget alls blir gjort istället! Kanske ska baka dom där bullarna jag måste baka inför marknaden?! 100 Kardemumma bullar behövs!

En sak jag vet att jag måste göra är att gå ut och skotta!! Men väntar tills snön lugnat sig lite, annars får jag ju bara göra det igen :D Så innan dess är det ju ingen idé jag duschar heller...Nä jag får nog ta mig en kopp kaffe till och fundera!

Imorgon ska jag iväg på morgonen, avprickning av "att göra Listan" prismärkning och leverans av mer saker hem till Anna - kan nog inte räkna med att hinna med så mycket mer imorgon!

Fredag blir det jobb som vanligt...

Japp men jag ska nog sätta fart med att fundera nu så jag får nåt gjort i varje fall :D

Ha en fin dag / Kväll :D

Här är flyern för marknaden förresten :D 


The Post i Lafayette i Lördags - vi satt ute :D 

Jag har undrat varför min kudde ofta luktar Bode, maken glömmer bädda :D 

Vinden kom i Måndags
Så här såg det ut igår eftermiddag :) 

Cooper gillar snön :D

Nämen oj är det där solen???

Tänk att vi satt ute och Njöt i +20 grader för bara några dagar sen....Nu -20 :D 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar