tisdag 30 augusti 2011

IKEA idag :)

Om vi kommer förbi vakter och annat vill säga :) Fortfarande så att vakter få dirigera folk runt IKEA och parkeringsplatsen, att detta svenska företag ska vara så poppis :D Kan hända jag stannar med Oskar i lekhörnan för Ni vet ju hur mycket jag gillar folkmängder :) Det blir nog bra!

Vi skulle ha mätt alla väggar och skåp så jag kunde kollat grejer till vårt ny kök...men jag känner att jag vill att Brad ska vara med när vi gör sånt - konstigt va??! Jag tänker kolla estetiska grejer idag så kan vi mäta, göra det virtuellt på datorn och åka dit efteråt, så det så! Varför göra dubbeljobb liksom?! Han har inte tid, nä men har han inte tid med det så har han ju knappast tid att åka dit o köpa det heller, eller?! :) Ge mig ett fett kreditkort så åker jag väl dit o gör allt själv istället, inga problem!! Grrr :)
Nä dom har andra prioriteringar här borta kan jag lova, klippa gräset så nogrannt så det tar 2 timmar det är viktigt :D ( ser inte nån direkt skillnad heller faktiskt ) Vi kan inte åka på en god vän till herrns bröllop, för då måste man lämna en konferens en halv dag tidigt WTF !?!?! Knappast en god vän då eller?  Ja ja kommer nog många mer grejer jag kan roa Er med här på bloggen :D:D:D

Igår kom han ju faktiskt hem i hyfsad tid, men han var ju tvungen att klippa gräset :D Jag bjöd in en väldigt trevlig tjej på middag som jag träffade på SWEA´s poolparty, Isabell. Himla kul att hon kom och det blev en riktigt trevlig kväll! Dags att boka in en "outing" middag och mängder av öl tycker jag :) Man behöver svenska vänner här borta. Jätteroligt!!!

Igår var för övrigt en ganska lugn o beskedlig dag, tvättade 3 tvättar, laddade ner alla foton på min externa hårddisk, fick laddat upp korvgrillar avskedsfestens alla bilder :) Sen kom Linda över på lite asiatisk lunch, bra med rester! Vi satt mest o slappade, åt, drack kaffe med pepparkaka :) Sen var det för jäkla varmt så vi fick ta oss en öl också :D Efter det var det dags för Erik hämtning för Linda och dusch för mig :) Ganska skön dag!!!

Nu är det som sagt snart dags för IKEA, vi ska stå o rycka i dörren när dom öppnar mer eller mindre :) Tänkte oss en frukost a la IKEA, sen får Oskar leka i lekhörnan medans vi springer runt som tokar :) Vi ska möta upp Kish och eventuellt Mike för en lunch efter det, dom jobbar i närheten båda två...sen får vi se hur mycket tid vi har kvar :D Blir nog en bra dag detta! Brad tyckte att jag absolut ska köpa lite handdukar och sånt, han lämnade dock inga pengar och inget kreditkort har jag än - vet inte om jag ska leka martyr och använda mina ynka stackars pengar jag har kvar eller låta bli o köpa nåt bara för att??!!!! Jobbigt detta, ska jag behöva be om pengar eller hur funkar det här? Jag har ingen aning och att be om pengar ligger verkligen inte för mig - Måste skaffa ett jobb det är ett som är säkert!!!

Oj blev en gnällig blogg detta :D:D:D Bäst jag slutar :)

Återkommer imorgon med IKEA berättelse :) Ha en fantastisk tisdag (kväll)

Kram på Er





4 kommentarer:

  1. Nej men oj lite irritation idag hör jag :D:D:D

    Klart man inte skall behöva be om pengar!!!

    Ja ett jobb är vad du behöver så att du känner dig oberoende som du är van vid att vara.

    Ta du några få dollars av dina surt sparade slantar och säg sedan att detta har jag köpt till hushållet kan jag få betalt för det:D:D

    SvaraRadera
  2. Japp liiite :D Ja det är väl det som är problemet, inte van vid att inte ta hand om mig själv :)

    Aha är det så man gör....jag testar så får vi se vad Husbonden säger :)

    SvaraRadera
  3. Hahahaha du är för härlig! Jag startar alltid min morgon med att läsa här. Hoppas jag lyckas med att posta denna kommentaren nu =o)

    SvaraRadera
  4. Vad roligt Maria :) Din kommentar kom ju med så jag antar det funkar nu! Härligt att man kan roa andra faktiskt, även om det är med sin egna frustration :D:D Puss o Kram

    SvaraRadera