onsdag 16 april 2014

Mennn bara Onsdag, den där månen har förskjutit mig en dag :D

Har fler känt så??? Min svärmor hade samma känsla som jag, hon gjorde saker på fel dag och det går ju inte för sig, rutinerna är extremt viktiga där :D  Kan det vara pga månförmörkelsen? Kan den verkligen påverka så mycket? Var det lika stort på andra sidan jorden hemma i Svedala eller var det bara på denna sidan :)

Ja ja, nu är det i varje fall bara onsdag så...

Gårdagen var en skum dag...Bob hade tagit fel på dag för sitt läkarbesök, men Dorothy behövde uppenbarligen åka till akuten då hon inte kunnat behålla nåt i magen på flera dagar!! Så jag fick åkt dit och hittade båda i deras nya lya, på ett äldreboende - jag sprang runt där i 15 minuter innan jag hittade deras dörr! Och dom var så upprörda över att någon bestämt att Dorothy var tvungen till akuten?! Öh jaha...men vi måste ju till en läkare uppenbarligen, Ja men vi vill inte till akuten, först o främst kostar det för mycket och sen kommer dom behålla Dorothy!! Men har ni ringt till er vanliga läkare och försökt få en tid? Ja Lee gjorde det, men dom hörde aldrig av sig...Nä men jag provar väl då, fick tag på receptionisten och förklarade situationen och att Dorothy behövde träffa läkaren under dagen om det var möjligt...Kan hon komma klockan 17 fick jag som svar? Så då undrar man ju, ringde verkligen Lee dit? Förstår hon innebörden av att skicka nån av dessa två till akuten, i deras tillstånd? Jag fick ringt chef laura och sagt att vi fått en tid kl fem, men att jag egentligen inte kan ta henne dit, Vi skulle ju till svärisarna o fira Brads födelsedag kl 17.30 liksom! I vilket fall som helst så lyckades visst Dorothy hitta nån att köra henne så jag behövde inte åka tillbaks!

Så bara kort om detta ställe, Jag tror att det har ett antal olika prislägen om man säger så...Bob och Dorothy´s är definitivt inte den dyraste lyan på stället! Man fick liksom åka ner i en källare för att komma dit, det luktade avlopp och såg ut som nån sketet gammalt motell  - men dom får ha sina djur där och har en liten uteplats där dom kan rastas...Nä fy fan här får börja sparas till ett flashigt full service boende redan nu eller börja planera för nån annan utväg, typ flytta hem till Sverige när man går i pension :D  Hua för att hamna på ett sånt ställe!!

Middagen hos Svärisarna var såklart lika god och trevlig som vanligt! Brad fick några riktigt bra presenter :)

Nä nu ska jag sätta fart med matlagningen här, Cottage Pie, Applesauce / Banana cookies och Sweet potato fries :)

Snart är det Fredag och då är han här :D


Andreas älskar verkligen denna bilden så därför hamnar den här igen hihihihi ;)


Vissa njuter av att solen är tillbaks :D 

Ha en fantastisk onsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar