måndag 14 april 2014

Så var det måndag igen...och vinter igen?!?! :D

Fast vintern försvinner nog lika fort som måndagen så ingen större panik :) Oroa dig inte Andreas, ska bli ca 20 grader i helgen igen :D

Japp på fredag kommer han äntligen!!! Ska bli så mysigt att få ha Andreas här i 2 hela veckor, sån skillnad när man får ha sina vänner här så man kan fokusera på just den personen istället för hemma där man ska försöka hinna med varenda kotte :D Ser fram emot mysiga dagar med massa prat och trevligheter!!!

Dr G har vart snäll denna veckan så matlagningen är så gott som halverad så jag kan hinna med att få ordning här :) Har inte hört nåt om Jerry så får väl se om det blir jobb där eller inte?!?!

Idag ska jag göra Kåldolmar och en sallad det är allt! Ska först o främst åka till Dr G och bli kotknäckt sen vidare till affären en snabbis, DTDO hade ingen brysselkål denna gången?!?! Skumt! Måste snabbt in i en annan affär och hitta en födelsedagspresent till Brad också - Imorgon fyller han år!! Jag har köpt och gett honom en del redan, Burrito tallrikar :) Men han ska få en annan sak också! Sen hem och fixa mat!

Det är väl vad denna dagen har att erbjuda !

Helgen har vart en riktigt bra sån :) Fredagskvällen spenderade vi hemma hos Tara o Steve med smarrig middag och trevligt umgänge! Lördagen gick vi på långpromenad, sen åkte vi till farfar och Brad bytte olja på bilen och grävde upp ett träd som nu bor i vår trädgård...medans han och svärfar gjorde det så åkte jag och farfar och hämtade lunch. Efter lunchen åkte vi hem och planterade vårt nya träd och sprayade gräset med näring, jag klippte ner min gräslök och frös in så det inte skulle bli som förra året när jag mer eller mindre bara använde gräslöken en gång :) Jag klippte ner den ena jättegräs busken, den enda som inte är uppäten av hundarna! Sen satt vi ute och slappade rätt bra, solen sken inte men det var varmt. Vi körde igång en eld när vi ändå höll på och blev sittande där ute rätt länge! Regnet började nån gång under natten så när jag gick upp var det blött och regnigt, hundarna var rätt trötta så jag tog dom bara på en promenad i området medans Brad fixade frukost! Regnet övergick smått till snö under förmiddagen och på eftermiddagen var det enbart snö och det började lägga sig - Vi hade redan innan planerat att vi skulle ha Vikings maraton då vädret tillät oss att ligga på soffan :D Så vi såg alla 7 avsnitt!!!! Vi åt middag efter det och sen såg vi på två avsnitt av restaurant impossible :D Japp en TV Dag!

Det var den helgen det ;)

Nu ska jag ta och gå o duscha och äta nåt, plocka fram saker ur frysen som jag ska laga när jag kommer hem och sen dra iväg! Ni får ha en fin Måndag (kväll)


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar