Follow by Email

måndag 3 mars 2014

Måndag igen...Jösses varför är inte helgerna längre!?!?!!

Skit är det att vara så upptagen med jobb så man inte hinner leva eller städa :D

Idag måste jag göra hälften av alla maträtter då Onsdagen går åt till USCIS, alltså immigrationsverket :) Jag måste åka till Aurora i högtrafik för att fixa mina fingeravtryck och annat - fasen vet hur lång tid det tar liksom!!! När jag hade min bokade tid i Stockholm så betydde inte tiden nåt alls, bara att man skulle vara på plats den tiden - tror min tid var 8.30 och jag fick väl min intervju kl 11, ett evigt väntande, så räknar med samma typ av inbokade tid denna gång! Idag ska jag göra Banana Pancakes, Ruccola sallad med Fänkål, Quinoa kaka, Spenat, rostad vitlök och lins pasta och som avslutning - Mahi Mahi fisk med bacon och tomater...En hel del alltså...Ska kolla med Tara men planen är att hon ska titta förbi med lilla Colton också...Som tur är så är det ingen hundpromenad idag, Dr G har en hund nanny åtminstone för nån månad :) Egentligen borde jag väl sätta igång nu med en gång, men har ingen lust riktigt ännu :D Så har gett mig till kl 9 innan jag måste sätta mega fart!!

Helgen...Fredagen kom jag hem, Brad och hundarna var iväg på promenad redan...Vi beställde pizza till middag, ibland är det så skönt att bara sitta ner och invänta leverans :D Brad var allmänt grinig och inte alls rolig så kvällen gick utan nåt speciellt trevligt hände :) Tv Soffan sängen ja det var väl ungefär det...
Lördagen så var humöret bättre, vi gick upp och tog hundarna på promenad innan vi åkte till Senior Center för Spagheti luncheon, jag jobbade där efter vi ätit upp, Brad åkte hem och rättade uppsatser under tiden...Efter det satt vi och pratade en del vid bordet - INGEN TV halleluja! Jag hade satt igång Crockpoten på morgonen så vi åt biff med nudlar i massa god sås till middag! Sen gick jag ut och lekte med Lasern så Cooper var nöjd, när jag kom in igen så sov Brad som en stock! Jaha...det var lördagen det! :) Jag kollade på House Hunters resten av kvällen!

Igår så vaknade jag tidigt, gick upp och matade hundar, drack kaffe, skypade med mamma innan vi tog hundarna på promenad! Vi kom tillbaks och åt frukost innan jag drog iväg och handlade - JAG SKA ALDRIG HANDLA PÅ EN SÖNDAG IGEN :) Jösses va folk och köer det var, tog en evighet!! Jag kom hem och slängde en tvätt i maskin medans vi kollade på lite Diners Driveins and Dives...Sen satte jag igång med middagen, Fyllda Fläskkotletter med rostad potatis och andra grönsaker - Jag stekte dom där förbannade fläskkotletterna hur länge som helst och dom var ändå inte klara :D Så jag fick slängt in dom i ugnen och vi åt upp potatisen och grönsakerna medans vi väntade - när dom väl var klara var vi mätta och belåtna så nu ligger dom i kylen och väntar på en annan dag :D Ja ja, såg väldigt goda ut i varje fall!
Vi hade en trevlig kväll i varje fall och det var ett bra avslut på den helgen det :)

Nä nu ska jag ta och sätta lite fart, äta lite, tömma diskmaskinen, sätta igång vår middag i crockpoten och kolla med Tara om dagen, sen blir det fullt ös!

Ni får ha en fantastisk Måndag (kväll)
3 kommentarer:

 1. Jag handlar alltid på söndagar och avskyr det! Haha gjorde din dessert igar, den med choklad i kokosnotsmjölk och hallon. Mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova med blåbär nästa gång, nästan ännu bättre :-D

   Radera
  2. Prova med blåbär nästa gång, nästan ännu bättre :-D

   Radera