torsdag 6 mars 2014

Torsdag, galna hundar och allergierna har börjat...

Kanske dom är allergiska också?! :) Nä dom har nog bara lite vårfeber ;)

Tror jag får packa in dom i bilen och åka o göra mina ärenden med dom där, brukar göra susen, för dom är helt skogstokiga...kan bero på 22 grader temperaturer idag och sen i natt ska det komma in mer snö :D Vem som helst kan ju få lite väder känningar...

Imorgon åker Brad till LA så hoppas verkligen inte detta är ett tecken på hur hela helgen kommer bli...Inte mycket vila för mig då inte :) Jag har lite planer för helgen, lördag förmiddag så ska jag skypemysa med Andreas och planera hans besök här! Efter det så måste jag bara försöka städa lite, kan tänka mig det går lite lättare med ett antal öl i sig :D Sen bjöd jag över Kish han och jag är väl dom enda som är kvar här borta medans alla andra åker till LA och Nates bröllop...alltid trevligare att äta middag ihop tycker jag sen om vädret är fint kan man ju alltid sitta ute och gotta sig lite. Först hade jag tänkt att åka ner till Colorado Springs och hålla Charlotte sällskap, men jag hinner verkligen inte...Söndagen ska jag efter hundpromenaden åka och äta frukost med Farfar igen, jag bestämde att vi ska äta på Gunther Toodys då det är nära Orchard - måste till Ultas och tänkte också försöka hitta en födelsedagspresent till Brad på REI...Sen hem och fixa alla papper för min skatt så vi kan skicka in det till Brittany i nästa vecka eller så - Sen var den helgen slut :) På måndag så kommer Tara över på lunch så får planera matlagningen väl - hämtar Brad och Linda o Mike på flyget vid 21.30 först!

Idag ska jag laga svenska köttbullar och potatismos och en sellerirots sallad... det är allt! Lysande då det som sagt var ska bli 22 grader varmt och Brad ska försöka komma hem tidigt! Jag måste iväg och handla lite Tonic och Lime så vi kan dricka en GT, eller två, på altanen i eftermiddag! Ska försöka komma igång snart, vill försöka hinna med att promenera hundarna innan Brad kommer hem så vi kan njuta ordentligt i eftermiddag! Så som hundarna är nu så tror jag att min plan blir: äta nåt nu snart, ta på mig ett par jeans och packa in de galna i bilen, iväg till affären och sen hem och laga mat! Sen snabbt över och lämna av maten och hem igen, kanske tar jag med hundarna så vi kan promenera runt Fairgrounds på vägen hem istället?!?! Så många val....

Gårdagen gick en aning smidigare än jag trott - Ibland är det bra att vara vit :)

Jag åkte iväg hemifrån vid strax före 7, snön låg rätt tjock så tänkte det att trafiken nog inte var så kul...den var lite tung men tog mig bara 45 minuter till USCIS i Aurora - Jag var där 25 minuter innan avtalad tid och det var väl en si sådär 10 pers till, innan vi fick komma in så hade nog en 7-8 till kommit! Jag hade ju tagit med mig allt som det stod jag skulle ha och lite till...Vilket var tur för det där Permanent Resident kortet skulle vara med ( Det stod ingenstans och det var ett par som inte hade med sig det ) Dom prickade av en och gav en ett papper att fylla i, samma saker som alltid...När man var klar med det så var det bara att gå o ställa sig i kö..Det var ingen före mig, då ett gäng satt sig på stolarna vid sidan om kö linjen - det fick man uppenbarligen inte, även om dom stod perfekt uppradade vid kö skylten :) Så jag gick före allihopa - Oops! Jag fick en jättetrevlig tjej kanske 30 år...Vi kom rätt bra överens med en gång då hon envisades med att skriva mitt namn med B istället för P - alltså Beer :D:D:D Varje gång gjorde hon det, till slut så skrattade vi båda rätt hårt och sa det att kanske det var just det vi borde ha till mellanmål :) Efter det blev det rätt!  Sen kollade hon alla mina fingeravtryck och såg till att varenda finger matchade det dom hade i registret...tog ett foto och sen var jag klar, allt som allt 24 minuter :) Jag var på King Soopers hemmavid redan strax efter 9 och var hemma igen vid strax före 10 - Jösses! Jag satte igång med matlagningen med en gång och när klockan var sådär 1 så var jag klar, åt en sallad och städade upp - sen packade jag in allt i bilen och drog ner till Whole Foods, shopping för Dr G´s kök och mitt (för hennes mat såklart) vidare därifrån till Deras hus, lämnade av maten och var hemma igen vid strax före 17 - vi hann sitta ute i ca 30 minuter innan det blev för kallt!

Vi skulle värmt upp dom där fläskkotletterna med ingen av oss tror dom blir goda så nu åkte dom i skräpet - allt detta jobb för ingenting :D Ja ja, vi åt grillkorv med pommes istället - funkade bra det med :) Sen ett avsnitt av Restaurant Impossible innan nyheter och sängdags...Det var den dagen det!!!

Nä nu ska jag ta och sätta lite fart så jag hinner med allt innan vi ska slappa :D Viktiga saker!!!

Ha en fantastiskt fin torsdag (kväll)

Japp det här vaknade man upp till igår....






USCIS Kontoret, står ingenstans och ser mer ut som ja vad ser det ut som egentligen?!?!




Den här lyckades de två galna hundarna få loss från vårt staket idag...

Den höll ihop det här....

Så här ser det ut idag så snön smälte bort rätt fort :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar