onsdag 9 april 2014

Onsdag och mina sista dagar har vart något frustrerande....

Först skickar CSN meddelande om att jag inte behöver betala nåt mer i år....Nähä, men lovar ni att inte skicka straffavgifter o skit nästa år då?? Ja nästa år så går du efter Prisbasbeloppet och får en avi på det, inga mer IRS papper - Halleluja!! Kändes ju riktigt trevligt och som en bra start på dagen...Sen kom posten och där i ligger ett brev från Homeland Security - Request for Evidence!! Va fan!!! Jo dom vill ha mer bevis för att kunna fastställa att vi har ett Good Faith Marriage! Så på listan över saker dom vill ha finns: Lånepapper i bådas namn, Födelsebevis för våra barn, Utility bills i bådas namn, Kreditkorts sammanställning - Check - Och detta är det enda vi har!! Jag flyttade ju in i Brads befintliga hus, med befintligt lån och befintliga Utility bills - alltså finns det mer eller mindre inget i mitt namn!! Vi har skickat in papper på gemensamma ägodelar så som min bil som vi såklart köpte kontant och försäkring på den, utdrag ur vårt gemensamma bankkonto, våra sambeskattnings utdrag, anställnings intyg för mig och en mängd brev från bekanta och familj om att vi lever som ett gift par men detta är alltså inte tillräckligt!!! Så där startade jakten på papper och vad vi kan skicka in?!?! Jag googlade och fick fram en massa saker så som bankutdrag från flera år tillbaks, körkortsutdrag där vi har samma adress, prenumerationer som kommer till vår gemensamma adress m.m men detta är ju ta mig fan helt sjukt!!! Här är några utdrag ur brevet:



Så detta har liksom tagit över mitt liv de sista dagarna, svårt att tänka på nåt annat när man vet att man inte har så mycket bevis att komma med - vem fasen trodde man skulle behöva det liksom!?!?! Det är ju enkelt att slänga in mitt namn på alla räkningar men ser ju förbannat löjligt ut att komma med en ändring efter faktumet att dom begärt sånt! Så här får skickas in räkningar de sista 3 åren från skatte Brittany, det är ju i bådas namn i varje fall, prenumeration på Cooking illustrated ;) Ett personbevis från Sverige stämplat o klart som mamma lyckats fixa fram åt mig, min Jury summons, som jag såklart är diskad från då jag inte är amerikan - bankutdrag från flera år med ett brev från banken om att vi nyttjar kontot gemensamt, kreditkortsutdrag från ett år tillbaks i varje fall...vad mer kan man hitta??!! Helt galet är det i varje fall!!!!!!!! Känns som att kanske Sverigeresa i sommar är ett önsketänkande, det tog dom ju nästan ett år att skicka detta krav från det dom fick de första pappren - risken är väl ganska stor att vi blir kallade till en intervju och kan väl nästan garantera att den kommer perfekt i möjlig Sverige tripp tid - ARGGGGGGGGGGGGGGGG

Ja ja, det är ju bara att försöka få fram allt man kan och skicka in så fort det bara går...

Annars denna veckan så gick matlagningen rätt bra i måndags, tur inte posten kom tidigare :D Igår så var jag hos Jerry hela dagen och han var på hyfsat humör trots att han trillat dagen innan och han och frugan haft diverse bråk under helgen :) Jag spenderade nästan hela dagen i bilen, åkte till Hudson Lockers för att köpa kött, Bomgaards för Jerry´s favvo godis, McDonalds för lunch och Apoteket för att hämta upp mediciner sen fixade jag deras middag och det var typ den dagen det! Idag ska jag nu sätta fart med shoppandet för nästa veckas matlagning och sen sätta fart med Shortribs som ska puttra i ugnen i 3 timmar, medans det puttrar så ska jag åka till banken och försöka få fram lite papper från dom och eventuellt stanna och handla åt Dr G ifall det är nåt som saknas, vi får se!

Det ska bli ca 25 grader varmt idag så det är ju väldigt trevligt i varje fall :D Igår hade vi 21 som mest och det var riktigt härligt :) På söndag ska vi få lite regn/snö men sen ska vädret hålla sig hyfsat - perfekt timing till
Andreas kommer nästa Fredag :D:D:D

Nä nu ska jag sätta fart massor att göra idag!!!! Ha en fin Onsdag (kväll) Och mamma; Hoppas ditt Avtackningsparty blev fantastiskt lyckat och du är nöjd med dagen :) Nu är du Pensionär på riktigt! Puss o kram!!!

Måndagens mat....

Våran middag igår, grillad fläskfilé med grönsaker...såååå gott och nu är det bevisat, Jag
är grym på marinader men själva grillningen får Brad stå för, så mycket bättre på det än jag :) 

Och idag ber vi om ursäkt till Cooper som fått skulden för Kuddarnas försvinnande ut i trädgården med små hål i - Det var inte han som startade det hel nä det var den pånyttfödda valpen, BODE!!!!!!!!!!!!!!!!!?????



Klart inte så att han inte fortsätter lekandet med kudden, men inte han som började :) 




Jäkla hundar!!!!!!!!!!!!!!! :) 

2 kommentarer:

  1. men oooooooo... vi fick det innan, nar vi ansokte om fiancee, TVA ggr!! det loser sig, skicka in massa foton ocksa. typ olika arstider, nar ni firade jul, midsommar etc. Flygplansbiljetter etc. Lycka till! Och grattis till mamma som ar hel pankis! LYX

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi fick det också när visumet skulle godkännas, innan jag kom över, men detta är liiite skillnad då dom vill ha bevis för att vi bor och har bott ihop de senaste 2 åren!!! Foton var en jättebra idé dock, tack:D Japp mamma kan nu titulera sig, proffs slappare :D Härligt!!

      Radera