Follow by Email

torsdag 15 maj 2014

Bättre idag :)

Brad kom hem som planerat vid halv två...han var helt slut och hans ögon brände, själv mådde jag rätt kasst också :) Så nån lång prommis blev det inte! Jag mår dock mycket bättre idag, fortfarande huvudvärk och lite småtrött, men ingen värk i lederna idag, det hade jag igår hela dagen! Undrar vad för liten baskilusk vi lyckats plocka upp?!

Jag och hundarna började dagen med en timmes promenad, jätteskönt idag! Varmare, men inte för varmt, soligt, men inte för soligt :D Härlig start på dagen! Trötta är dom nu så dom har lagt sig tillrätta på sängen där uppe! Det här med att vi bytt, så Brad inte tar dom på morgon promenad har gjort under med Cooper, han behöver mer motion på morgonen! Bode är väldigt nöjd också, så en bra grej! Snart är Brad sommarledig och då kan vi sällskapa :D Vet inte hur jag ska stå ut med att jobba hemma i sommar, när han kommer sitta på soffan och kolla fotbolls VM, ta en öl klockan 11 :D ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ja ja, det blir nog bra!

Mina scones igår blev helt misslyckade - plattade ut sig till kakor i ugnen! Fattar inte varför? Det enda som var annorlunda än grundreceptet var Ghee istället för smör, kan det vara skillnaden? Kanske hade jag behövt öka mängden bakpulver också?! Kanske den nya kokosmjölken inte är fet nog heller - Jo hon har börjat beställa special kokosmjölk, heeeeeltt naturlig :) Ingen aning, inte var jag nöjd i varje fall! Jobbiga var dom att göra också! Salladen såg smarrig ut dock :D

Idag ska jag göra dubbelsats av Pannbiff och potatismos, en sallad till och Banan Pannkakor! Bör faktiskt gå ganska smidigt om jag disciplinerar mig ordentligt :D Brad står för middagen idag :) Fyllda paprikor, mmmm så gott det ska bli :)

Imorgon blir det jobb hela dagen för änglarna och sen kommer Jill och Josh på middag! Lördagen ser jag fram emot ordentligt! Vi ska gå på Baseball :D Jo ni har rätt, baseballen i sig är ju inte så rolig, men vi ska åka in med Tara och Steve, äta lite gott, dricka lite gott innan själva matchen :) Dom har skaffat barnvakt till Colton så vuxen kväll :) Ska bli riktigt, riktigt kul! Söndagen får nog gå till plantering, nu borde det väl inte komma nån mer snö :D:D:D Nästa helg åker vi till Salt Lake City och systrar, så då hinner vi ju inte :) Det ser jag också fram emot :)

Nä nu ska jag sätta lite fart så jag blir klar i hyfsad tid :)

Ha en kalasfin Torsdag (kväll) Och igen....Heja Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Han är som en Duracell kanin...spring spring spring och sen boink, sova :D 

2 kommentarer:

  1. Haha men kan inte du borja laga mat for mig meeed :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men visst :D Jag gör dubbelt av allt och sen kommer jag och levererar till dig såklart, för minimilön naturligtvis! Fast några scones får du inte dom var värdelösa :D:D

      Radera