torsdag 8 maj 2014

Torsdag och vi överlevde årets första Åska/Hagel/Tornado stormen :)

Ja jösses det var mörkt och hotfullt men så mycket mer blev det inte, här i varje fall :)

Vi fick lite hagel och åska, ingen tornado - en hel del regn men det var liksom det hela...Brads softball rullade på som vanligt så alltså inte allt för illa! När jag åkte för att lämna av mat, åkte jag rätt igenom utkanten av Tornado stormen, så blev kolsvart, vinden slet och ryckte i bilen och haglet kom i puttekule storlek - Tornadon slog väl ner ett par km bort, men den var inte speciellt stor eller stark och höll sig bara på marken i några minuter! Tornado säsongen är här och det här var bara en liten varning om vad som komma skall!!
Hittills har jag haft tur, såg ett Tratt moln förra året och sprang in med hundar, men den ändrade riktning och slog ner nån ynka km bort och fortsatte upp mot flygplatsen! En annan gång så haglade det tennisbollar och tornadon slog ner nån mil bort - man hör rätt ofta varnings sirenerna ljuda och man får inte bli för van vid dom, då kan det sluta illa för en tornado vill man liksom inte leka med!

Så här ser väderkartorna ut så här års :)

Vi bor strax under Brighton så inte så hotade av tornadon igår :)

Annars igår så började jag dagen med att göra nästa veckas inhandling online, sen packade jag in hundarna i bilen och drog till Veterinären! När jag svängde in på parkeringen så blev jag glatt överraskad över att bara se 2 bilar :D När vi gick in genom dörren så ser jag dessutom att den ena bilen tillhör en tjej som söker jobb där :D Så vi var näst på tur! Den som var inne hos veterinären hade två katter - jag kunde inte släppa hundarna och ta en bild men hennes nummerplåt var: GODISGR8 ;) Only in America! Vi satt och väntade i 40 minuter sen var vi inne! Och glädjeskutt nummer 2, det var inte bitchen utan Linda själv som jobbade igår :D Linda är en fantastisk veterinär och orsaken till att Brad envisas med att stanna där :) Nu när jag fått uppleva henne själv så får jag hålla med - Note to self: Åk alltid på onsdag mornar!!!! Så jag fick upp Bode på vågen och skit, han vägde 102 pounds - ca 46 kg, Copper vägd 47 pounds ca 21 kg :) Jag talade om för receptionisten att nä men det kan inte stämma vi vägde ju honom förra veckan och då vägde han 99 ( lögn såklart)...Skitsamma tänkte jag. Vi kom in och Linda kände och tittade på Bode och säger, Jag tror aldrig jag sett en längre / högre Weimeraner! Och han är ju i helt Perfekt form! Ingen kommentar som bitchen brukar ha, Han väger för mycket ni får banta honom! Sluta för fan att kolla på din lista om hur han ska vara, han är perfekt usch blir sur bara jag tänker på henne :D  Nu var jag ju så glad att jag inte brydde mig om vi fick betala för Bodes extra 2 kilon ( Heartguard ) Men till min förvåning hade hon skrivit 98 pounds på pappret :) Dessutom så frågar hon; Men du och Brad är väl gifta? Varför står inte ditt namn på hundarna som ägare? tjohej så stod jag med och nu har vi ett kvitto till att skicka in till USCIS :D Våra gemensamma "barn" - borde väl säga en del tycker man :) Bode fick sina sprutor och sen checkade vi ut med ett års heartguard till båda hundarna, till den nätta summan av 280 dollar! Måste tillbaks i Oktober med Cooper för hans årliga kontroll och sprutor - ONSDAG MORGON, GLÖM EJ!!!!!!

Vi kom hem och jag åt lite lunch innan jag satte fart med matlagning! Grain Free Perogies - var faktiskt rätt roliga att göra så dom gör jag gärna om :) och en sallad!

Idag har jag mängder av mat att göra så ska försöka sätta fart så tidigt som möjligt!

Ha en härlig torsdag (kväll)







Bild lånad från 9news från igår

Också lånad från 9News, tagen igår :) 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar