söndag 18 maj 2014

Så var det redan söndag igen....

Hur kan det komma sig att tiden bara rusar iväg så på helgerna?? Det är ju för jävligt!!!

Idag har vi inte gjort många knop, klockan är ju bara 3 men ändå :) Vi tog hundarna på långpromenad, åt frukost, Brad klippte gräset medans jag skypade med mamma - sen badade vi hundarna ute på gräset :D Jo när det är så varmt som det är idag så går det alldeles utmärkt! Sen så filurade jag lite här ute, funderar på hur och vad jag ska plantera nästa helg - eller ja på måndag :D Vi åker till Salt Lake City på Fredag, för lite systrar och syskonbarns mys :) Hemma igen på söndag och Måndag är det Memorial day så man är ju änna ledig :) Brad satte sig där inne och kollade på nån film - det hade jag ingen lust med idag :) Jag fixade lite Swea medlems saker och nu sitter jag här - utomhus i värmen! Det är lite härlig vind så känns inte så varmt :) Jag har marinerat kyckling som vi ska göra spett av på grillen sen, ja det är nog det jag gjort idag!

Igår så åkte vi in till Denver vid halv fyra, gick till Fado´s och åt middag med Tara och Steve - vi hade ju Baseball biljetter så vi gjorde en dubbeldejt av det hela! Nu bestämde vi ju att Steve och Brad kunde sitta ihop, vilket kanske var korkat för det slutade ju med att jag o Tara aldrig gick in :D:D:D Nä vi satt fastklistrade på uteserveringen, drack massa goda öl och bara pratade! Väldigt trevligt och ja ni vet ju vad jag tycker om Baseball ;) Tara däremot älskar Baseball så kanske var lite trist för henne, kanske - Steve var nog smått irriterad på oss, slösade bort dessa biljetter liksom! Skit i det vi hade jättetrevligt!

Innan vi åkte in så tog vi det allmänt lugnt, promenix, frukost, lite slapp och sen lunch innan vi gjorde oss redo! Skönt! Vi hade Jill och Fulton över på middag på fredag kvällen, blev inte så sent men ändå!

Min fredag var rätt fullspäckad, Grumpies på morgonen, blev kissad på och ja det var väl rätt allmänt deprimerande så det var väldigt skönt att åka till ny klienten Nora :) tysk dam på 80 bast med hjärtproblem men ack så rolig och härlig! Så skönt med en Europé :D Vi shoppade loss på all världens olika ställen och sen var den dagen slut! Hon vill jag kommer nästa vecka också, så kanske min nya stammis...Jag gillar stammisar!

Jerrys situation är ju allt annat än trevlig...hans organ lägger av ett efter ett, så nu är det väl bara att flytta in på Hospice och låta saker ha sin gilla gång som gäller...Fruktansvärt jobbigt! Måste försöka kommit iväg och hälsat på honom denna veckan - känns som det är nödvändigt och det måste nog ske ganska omgående! Vet inte om han kommer förflyttas till Hospice nu eller om det blir om nån vecka eller så...Ja inte är det roligt i varje fall! Det jobbiga med den typen av jobb.

Nä så mycket annat har jag väl inte att rapportera om, ska snart förbereda middagen och sen blir det nog inte så mycket mer gjort idag :)

Här får ni lite bilder i varje fall! Ha en härlig söndag kväll / Måndag :D

Jill fick provsmaka Andreas gåva :-)





Jag o Tara hittade denna roliga Filur - han roade oss ett tag tills vi tröttnade på honom :D 




Japp därinne skulle vi vart....



En fågel gillar vårt smått missbildade träd i varje fall :D 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar