Follow by Email

tisdag 27 maj 2014

Tisdag och Dubbeljobb idag!

Japp måste ställa mig och grilla nu på förmiddagen, Filét Mignon spett, sen leverera detta hos Dr G och vidare till Nora och spendera eftermiddagen med henne :) Inte så farligt stressigt eller jobbigt idag alltså! Men har verkligen ingen lust med nåt! Benen känner av gårdagens planterings jobb, solen skiner och det är underbart väder - jag känner mig bara allmänt sugen på att ligga i skuggan där ute och läsa en bok eller nåt! Ja ja, bara att vänja sig vid den känslan i åtminstone en månad till :D Brad åkte till jobbet vid 8 i morse, sista dagen sen är han ledig till i Augusti! Svin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag tänker ta ledigt åtminstone från Matlagningen hela Juli - funderar faktiskt på att fortsätta med Nora över hela sommaren, så länge det bara är en dag i veckan och bara 3-4 timmar...ska kolla med henne idag vad hon tror!

Helgen var riktigt trevlig! Vi åkte iväg till Salt Lake i Fredags, mini semester hos svägerskorna :) Deras nya hus är fantastiskt, två stora Tallar på baksidan, som tappar kottar och barr och får det att lukta som hemma...Dom hotar med att ta ner dessa, inget bra tycker jag, trots dom tar bort all sol från baksidan och står alldeles för nära huset :D Så skönt att komma ut där och känna lukten av hemma...Håller på och försöker övertala Brad om att vi måste införskaffa minst två barrträd!!!

Fredagskvällen spenderad vi med Kims alla studenter, dom hade avslutningsfest :) en fascinerande skara med härliga människor - hade kunnat spendera en vecka med att bara observera :) På lördagen vaknade vi, Brad och Kim åkte iväg och inhandlade ett stycke basket "mål", dom kom tillbaks och vi drog iväg till mitt favvo hak Trio för brunch...Vägen via sprit affären hem igen, sen spenderades hela dagen med att sätta ihop Basket saken! Det tog ca 8 timmar allt som allt, nu var det ju bara Kim och Brad som jobbade på med det, förutom ett par gånger då dom behövde håll hjälp :) Jag och Ruth spenderade dagen på varsin stol, tittandes på arbetarna! Jo vi fick ju såklart underhålla pojkarna i mellan varven men mestadels sippade vi bara på våra drinkar :D

Det var ju en snabbvisit så klockan 9 på söndagsmorgonen fick vi lämna huset för flygplatsen, landade på DIA innan 11.30 och åkte snabbt hem, lämnade väskor och iväg till svärföräldrarna för lunch med Holly o Craig! Så mycket mer blev ju inte gjort den dagen! Igår så var det ju helgdag så vi spenderade dagen på baksidan, försökt få ordning där! Allt har ju blivit förskjutet pga det knepiga vårvädret! Men igår fick jag planterat, örter, lite blommor och även den ena planteringsbädden - Pepparfrukt lådan :) Paprika av olika sort och massa Chili / Peppar frukter! Hoppas dom blir lika bra som förra året :) Brad spenderade hela dagen med att klippa gräs, fixa ogräs m.m - Ett jäkla jobb så han höll nog på från 11 till 17! Varmt var det också!

Ska försöka köpa resterande plantor i helgen och plantera i krukor och den andra planteringsbädden!

Veckan för övrigt är rätt fullspäckad, matlagning deluxe imorgon och Torsdag sen eftermiddag med Nora igen på Fredag :)

Nu är klockan 9 så får nog sätta lite fart här!

Ha en finfin Tisdag (kväll)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar