tisdag 20 maj 2014

Tisdag och just nu verkar jag bli ledig idag :D

Fast så mycket som jag har att göra här hemma så hade det nog nästan vart skönt med jobb :D:D:D

Ja det här med städning och sånt är ju inte det roligaste i världen asså...Men känns rätt nödvändigt och vi är ju borta i helgen så ingen tid där inte! Jag måste åka o handla också, tror aldrig vår kyl vart så tom förut, som Brad säger, på saker för oss :) Dr G lider då ingen brist i vår kyl eller frys!

Gårdagens matlagning, jag vet i fasen hur jag tänkte när jag bestämde mig för att köra på med alla rätter jag gjorde igår! Jag var inte färdig förrän efter klockan 4, helt slut i värmen var jag också - insåg först vid den tiden att ja man kanske skulle satt igång AC´n - det var 79 grader F här inne alltså ca 26 grader och det är alldeles för varmt när man håller på med massa mat! Brad kom hem medans jag levererade mat och tog dom stackars hundarna på prommis - dom hade ju vart på en jättelång på morgonen :) Grinig var han igår, jag har ingen aning om varför och tänker inte lägga mer energi på att försöka lista ut problemet heller - tänker bara anta humöret är bättre idag :D Han har ju inte vart så värst grinig den sista tiden så blev nästan förvånad :D:D:D:D:D Han borde ju vara överlycklig denna veckan, sista veckan för honom tills Augusti! Eller ja han måste in och lämna nycklar o lite sånt på tisdag men sen är han ledig! Kanske smygälskar han sitt jobb i varje fall och inte vill vara ledig :D

Idag började jag och hundarna dagen med en lång promenad igen, vi var ute i en timme! Skönt att få in en promenad på morgonen innan det blir för varmt! Men jag kunde gå i shorts och bara en tunn långärmad i morse :) Kom hem och vattnade träden och våra fina lila flagg blommor och ja nu när dom blommat ut så vet jag ju att det är Iris :D Hela vårt staket på den sidan är nu fylld av lila färg! Så fint! Rabarbern är så gigantisk i år så vet inte hur vi ska kunna äta upp all - Någon som behöver lite?? Ska nog skära ner en del i dag och frysa in! Kanske jag köper en liten säck med jord och planterar mina Marigolds i stora krukorna idag också. Vi får väl se vad jag hinner med! Efter det så kom jag in och drack min andra kopp kaffe till nyheterna på datorskärmen - härliga lediga morgon!

Nu ska jag sätta fart, fasen vet om dom ringer in mig i varje fall och då vill man ju åtminstone ha fixat hälften!

Ha en fin Tisdag ( kväll )











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar