tisdag 14 augusti 2012

Oj Redan Tisdag :D

Det går undan....

Sen i Torsdags har jag, jobbat på seniorcenter Firday Fiest vilket betyder gratisjobb mellan 9.30 och 13.00, haft en röjarskiva med Linda och Mike, dagen innan vi åkte till Grand Junction för Bröllop - Alltid lyckat ;) Kom hem på söndagen vid strax efter lunch och den eftermiddagen gjorde vi inte mycket :D

Igår var det Seniorcenter för mig, Brad hade sin sista dag hemma och ledig så han fixade lite i trädgården tills jag kom hem och vi satte fart med vår lilla stensättning...behöver en eftermiddags oas här, värmen ger ju sig fasen inte :) Vi upptäckte att vi saknade några stenar, såklart! men det ska bara ner 5 stycken till sen är det klart! Så det får bli ännu ett stopp på Home Depot och ladda på med mer sten i veckan! Men det ser redan riktigt härligt ut och vi provsatte det hela igår - kommer bli kalas :)

Denna veckan har jag ett strikt schema :D

Linnéa kommer hit om en stund, prova kläder inför Las Vegas mässan och förhoppningsvis kommer våra hundar att leka av sig utan incidenter :D

Storstädning gäller dessutom nån av dagarna! Kanske Torsdag ;) Imorgon tänkte jag mig Home Depot shopping och tvätta! Brad ska klättra en 14ér på Lördag så jag har hela dagen för mig själv här hemma...packa kanske, för sen på Söndag åker jag till Vegas! Vegas baby, Vegas :) Kommer bli långa jobbdagar men ska bli kul att återse denna galna stad!!!! Kommer inte tillbaks förrän på Fredag!! Wohooo!

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag är klar när Linnéa och Nala kommer :) Lite bilder från "veckan" som gått :D Ha en härlig Tisdag (kväll)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar