torsdag 16 augusti 2012

Torsdag och 1 års jubileum :D

Mamma...Ska du skriva ut alla blogginlägg nu och göra mig en bok om mitt första år ??? :D

Vaknade av att det var svinkallt i huset - HALLELUJA!!!! Fick hitta mig ett par luddiga strumpor för det var så kallt på golvet :D Kanske lite väl Juliga men det var dom som låg överst!!


Det ska bli så skönt med en hel dag under 30 grader varmt...kanske till och med måste ha på mig en tröja???!! Knappast men ändå! Enligt prognosen ska det bli max 26 grader idag!!!! Wiiiiiiiiiiii

Gårdagen spenderade jag som en väloljad robot - började med en tvätt sen körde jag på med kontoret, mer tvätt, dammsög hela huset ( ja med monstret ) dammsög taken där det samlats massa små spindelnät och damm! Alla ventiler fick sig en omgång innan jag satte fart med damtorkning och vidare till att tvätta alla golv, där vi inte har heltäckningsmatta då :) Dammsög även upp en monster spindel och hennes 10 bebisar, dom andra hade hon nog käkat upp :D Så efter det så fick jag ju dammsuga på i ett bra tag så hon säkert åtminstone var medvetslös innan jag tömde behållaren i en påse och slängde i sopporna...med min tur hittar hon säkert tillbaks in igen :D Jag bytte även ut duk och ljus och annat på vårt bord så det känns riktigt nytt och fräscht överallt! Så allt som allt så tvättade jag 5 maskiner tvätt och organiserade och städade non stop mellan 9.15 och strax efter 16 - snacka om heltidsarbete!!!!

Idag ska jag fira mitt första år i USA med att jobba lite på morgonen och sen dra iväg och ha en lunch med Farfar :) Ska bli spännande att höra om hans "dejtande" med Helen :D Enligt honom så är det ju absolut inget romantiskt...men det tror inte jag på, inte längre i varje fall, och jag tycker det är jättekul!! Han köpte med en ros till henne sist dom sågs och dom spenderar hela dagar ihop!! Gladare är han också, gladare än jag nånsin sett honom faktiskt! Så kör på Farfar, vem säger att man inte kan ha lite romans i sitt liv bara för man närmar sig 90 år va :D I eftermiddag ska jag och Brad åka och och titta på en madrass till loftsängen i kontoret och sen köpa med nån god mat hem :)

Jag känner nu när jag sitter här att vi nog får titta på en ny kontorsstol också, denna är inte bekväm!!!

Nä nu ska jag sätta fart, om 10 minuter kan jag logga in på MG datorn och jobba på!

Här får ni lite bilder på mitt nya kontor :D ( känner mig väldigt stolt och nöjd som ni förstår )




HA EN FIN TORSDAG (KVÄLL)

4 kommentarer:

  1. Tja jag har inte orkat kopiera allt till Worddokument som jag tänkt mig. :D:D:D Jag kom till Februari men skall ta tag i det igen:) Det har ju liksom gått för runt sedan i mars!!!!

    SvaraRadera
  2. Men jag förväntar mig denna bok när du kommer så bara att sätta fart :D:D:D:D:D:D

    SvaraRadera
  3. OK då vet ju jag vad jag skall göra dom närmaste 5 veckorna :D:D:D

    SvaraRadera
  4. Japp det och shopping :D:D:D:D

    Du får kopiera allt till en sticka och fixa medans du jobbar!!!

    SvaraRadera