måndag 13 januari 2014

Måndag...

Vet i fasen vad det är för fel på bloggen, den vill inte ladda upp några bilder?!?!! Provat allt som jag kan komma på?!?! Några idéer som inte har med att ändra till Google Chrome? :)


Anyway efterssom jag inte kan ladda upp bilder så får jag väl skriva bättre, skit!


Idag börjar mitt nya schema och jag känner mig allmänt stressad! Ska försöka hinna med Seniorcenter, hundpromenad av längre variant, med Dr G´s nya hund Leo och laga en massa mat! Puh! Tack o lov så kan jag nog laga lite av maten imorgon...som annars hade vart en ledig dag :)


Torsdagen gick åt till tvätt och städ, Fredagen jobbade jag hela dagen, lördagen Baby shower och sen en öl med Linda här innan det blev lite Football, söndagen tog vi ut julen och städade här nere innan vi klistrade oss framför Broncos och sen åt middag! Jag är fortfarande så vansinnigt trött, börjar tro jag har nån förkylning på gång eller nåt...Somnar som en stock på soffan tidigt och känner mig lika trött när jag vaknar! Blä gillar inte att vara trött och jag har fullt upp för tillfället med jobb, MG jobb, SWEA årsmöte och aktivering av medlemmar - svårt att få det att gå ihop, speciellt när man känner sig som en klubbad säl :)


Ikväll ska Brad iväg med Farfar och Svärfar - National Western Stockshow, Bullriding :) Ska bli skönt med några timmar för mig själv, kanske jag kan få ordning på MG Jobbet och påbörja aktivering av Sweor i varje fall :D


Nä nu har Cooper fått nog, bäst jag går o leker lite :)


Hörs snart med förhoppningsvis bilder och normala mellanrum :D


Skitblogg, kanske dags att byta plattform?!?!


Ha en fin Måndag (kväll)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar