tisdag 21 januari 2014

Tisdag och fullt upp :D

Ska börja med att åka till Hundparken om ca 30 minuter, sen hem och göra mig redo för lite jobb med Galna damen :D Japp hon behövde ett sista ryck med hjälp idag så det kunde jag ju inte säga nej till...Efter det ska jag snabbt iväg och handla allt inför Swea mötet eventuellt stanna till på Verizon för att fixa en ny telefon...Sen hem och laga mat och samtidigt läsa in filer för MG - tur man är kvinna :D:D:D:D:D

Gårdagen var ganska så lugn ändå, jag åkte iväg och handlade vid 10 sen till Dr G och fixade Bacon chocolate chip cookies - japp ni hörde rätt :D Var tvungen att provsmaka och ja så jäkla illa var det ju inte!! Jag gjorde även en pasta och en sallad innan jag tog Leo och deras Cooper på en mini promenad! Sen hem och Brad hade förberett allt för en Tacos middag! Lysande! Vi kollade 2 avsnitt av the Mentalist och sen gick Brad o la sig medans jag kollade på CSI - rätt skön kväll!

Jag känner att denna veckan inte kan ta slut snabbare - ser fram emot en normal vecka nästa som kommer, bara hoppas inget mer dyker upp...Antar att Jerry inte kommer hem förrän veckan efter så hade vart skönt med en lugnare vecka i mellan - kommer bli tufft ett tag med Jerry tror jag! Han är ju väldigt självständig så för honom att sitta i rullstol och inte kunna göra som han vill...det kommer vara en grumpy Jerry som kommer hem :)

Nä nu ska jag göra mig redo och åka till hundparken fortsätter när jag kommer hem :)

Hemma igen! Det gick ju jättebra :) Bode har inte vart i hundparker sen ja fasen vet - nån gång efter han hade en incident med en annan hund där...säkert över ett år! Han visade inga tendenser till oro, så det var ju fantastiskt! Sen var han inte ett dugg aggressiv mot Leo utan ville bara leka - WOHOOO! Tack Cooper :) Bättre hund terapeut kunde vi inte fått och 250 dollar känns rätt billigt nu :)

Vi ska ändra våra rutiner för matlagningen, till det bättre för mig :) Jag kommer att åka och hämta Leo och diverse matvaror m.m hos Dr G, ta med honom hit så han får lekt av sig samtidigt som jag lagar mat :) Sen tar jag med Leo och färdig mat till huset igen! Vissa saker kommer jag ju vara tvungen att göra på plats, men det känns som en väldigt bra plan! Värt ett försök i varje fall! Känns som om detta kommer bli kalas när vi får ordning på scheman och annat!!! Är jag hemma kan jag ju faktiskt slänga i en tvätt, dammsuga och annat kul ;) medans maten puttrar! Hoppas det funkar för det hade underlättat livet rätt ordentligt! Sen ska jag ju varje dag hem till Jerry och fixa med hans dialys maskin, enkelt att svänga in på väg hem från Dr G efter mat och hund är avlämnat!! Känns bra detta!

Nu ska jag snart göra mig redo för Galna Brenda - ska bli kul :) Inte varje dag man säger det ;) Sen är det full fart som gäller :)

Ha en fin Tisdag (kväll)

Trött Cooper på väg hem från Hundparken :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar