onsdag 15 januari 2014

Onsdag och dubbeljobb

Cooper verkade helt ok på eftermiddagen igår men nu är han kass igen...Åt inte nån frukost och bara ligger! Brad tror han har flunsa eller dylikt - jag är mer orolig! Tänk om han tuggat i sig nåt vasst eller nåt?! Idag ska han få ris med buljong till middag, får se om det kan hjälpa honom! Han var helt sig själv igår på kvällen så verkar skumt!

Själv måste jag jobba, dubbelt :) Fast ganska kort dag ändå 10-12 hos Grumpy´s och 12.30-14.30 hos en ny dam...Ska bara förbi affären på vägen hem men bör va hemma till 15 i varje fall! Ska ha samma upplägg på fredag...

Susan och jag hade telefon möte igår, det verkar som om Jerry ska få komma hem om kanske 2 veckor! Jag förklarade att jo men jag kommer bara jobba för Visiting Angels 2 dagar i framtiden - Inga problem. Jag sa det att jag mer än gärna skippade övriga klienter för Jerry så förhoppningsvis så hamnar jag där Tisdag och Fredag från 1:a feb - dessutom så vill hon anställa mig på sidan om, för att sätta upp Jerrys Dialys maskin dagligen ( typ 30 minuter ) Men det är klassat som medical, så det får jag inte göra för VA....Jag sa det att men det är ju inga problem - vet inte vad jag tänkte :D Men en halvtimme på väg hem från Dr G är ju inga större problem, faktiskt :D Speciellt inte nu när jag kan börja jobba tidigare på mornarna Måndag och Onsdag i varje fall :) Ja ja det löser sig!

MG Jobbet kom jag rätt långt med igår, men måste få in ett kommatecken på en massa rader, så det tar väl några timmar att fixa, får sätta mig i eftermiddag och i morgon bitti så lär det va klart för inläsning sen :) Sen kommer nästa lista...det är kul att pilla med det så inte så jobbigt, bara svårt att hinna med :) Efter helgens bröllop så  lär det bli lite lugnare om inte annat så har jag ju helgen efter!

Nä nu ska jag gå och fixa skräpet och se om min lilla Cooper mår lite bättre, just nu ligger han uppe i vår säng, Bode går och kollar honom titt som tätt - usch vad jag tycker det är jobbigt att behöva gå när han är sjuk!!!

Här kommer i varje fall en jäkla massa bilder alla som inte blivit uppladdade sen i början på månaden :D

Ha en fin Onsdag (kväll)


















Så här skyldig ser man ut när man mumsat ett hål i nya matpåsen och småätit :D 




Cooper saknar Nathalie att leka med :( 













Dr G´s nya hund Leo, en riktig myshund :)

Sjuk Cooper :(









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar