tisdag 14 januari 2014

Tisdag...

Kan fortfarande inte ladda upp bilder, fattar verkligen inte...antar jag måste aktivera Google Chrome för att få till det...sånt gillar jag inte - känns lite Apple över det hela :)






Snöar gör det också, kallt och grått, dessutom så mår inte Copper så bra, antar han ätit för mycket kaninbajs eller nåt, för han kräktes och hade allmäna maggproblem igår efter jag kom hem och han gick även upp i natt och ut...just nu ligger han bara och sover - Ja bara det säger ju att han inte mår så bra! Han är en rolig hund, han gick ut och kräktes vid Syrén busken och gömde det under löv - så jag fick springa med spaden och plocka upp igår - skäms han eller vill han inte man ska veta han inte mår bra? Jag hatar när ens djur inte mår bra, så svårt att veta vad man ska göra? Brad gav honom ytterst lite mat i morse bara för att se om han åt och det gjorde han ju...hmm Ja ja, bara se hur han mår i eftermiddag antar jag! Just nu verkar han bara extremt trött, inga kräkningar idag alls så vi får se!


Bode är trött han med men det är han ju allt som oftast på dagtid :D Han verkar inte må dåligt i varje fall!






Gårdagen var rätt så stressig! Jag åkte till Dr G för lite rygg justering sen till Senior Center och fick talat om att jag inte kommer jobba på måndagar nåt mer...sen direkt till Dr G och tog deras nya hund Leo på Promenad i 45 minuter, sicken pärla! Nästan lika stor som Bode men med Greyhound beteende! Söt som bara den, jag ska posta en bild på Instagram efterssom inte bloggfan funkar :) När jag kom hem satte jag igång med MG jobbet med en gång, bara för att inse att jag missat en sammanfogning av kolumner, så bara o fortsätta jobba på den filen, istället fixade jag och läste in en annan fil - Cooper började ganska omgående kräkas och må dåligt så blev svårt att fokusera helt o hållet! Men fick läst in en fil i varje fall :) Nu på morgonen har jag fixat med den andra filen och håller på och justerar på den lite till - får försöka få läst in den idag eller imorgon eller ja i veckan :D


Nu är klockan 9.20 och jag vet inte riktigt när jag ska åka iväg till Dr G, har bara 2 saker att göra idag så bör inte ta allt för lång tid :) Men vet inte när jag kan åka - har ingen riktigt koll på om hon vill jag ska ta med Leo på promenad i skitvädret heller :D Usch verkar kallt :) Men men jag får ju betalt för det så ;)




Imorgon blir Visiting Angels jobb x 2 ska till Grumpy´s och sen till nån ny dam som jag bara ska ta hand om ett kort tag, hennes vanliga Angel är bortrest!




Själv mår jag lite småilla också, kanske jag o Copper har samma sjuka? Ganska övertygad om att jag åt nåt dumt häromdagen så ingen större fara, bara irriterande!




Nä nu ska jag ta och tvinga i mig lite frukost och se om jag kan få tag på Dr G så jag vet vad för tid jag har på mig här hemma :)




Ha en fin tisdag (kväll)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar