torsdag 2 februari 2012

Torsdag och Bode fyller 2 år idag :D

Lite bilder från mars 2010 till nu :) Sicken skillnad...fast i mina ögon är han precis lika söt nu som då :)

 Liten 6 Veckors Valp till ca 4 månader.....









Nu är han två år och något större :D:D:D

Liten Födelsedags blogg idag :)

Idag ska jag åka till Kathy och baka lite Hundgodis, äta lunch, ta en promenad med Bode! Får ju fira hans födelsedag ordentligt ;) Ska komma mängder av snö i eftermiddag så får bli en tidig tripp och sen hem och jobba lite istället för eftermiddagstripp med middag! Måste försöka hinna in på en Bank också....måste ha ett eget konto :) Brad har Föräldrarmöten ikväll så han kommer inte hem förrän sent...så passar ju bra att jobba lite då:) Har satt upp en plan för hur resten av jobbet ska läggas upp, så nu är det bara att ösa på :)

Gårdagen blev inte mycket annat än jobb och pilla med siffror! Gjorde Mosters Pannbiffar med lök och potatis, hennes recept på god sås också!! Blev riktigt bra - inte i närheten av lika bra men inte sååå långt ifrån :D Brad var nöjd i varje fall! Behöver riktiga svenska grejer för det ska bli perfekt så mamma: Örtsalt och Oxbuljong!!!! :D:D:D Vi ska nog fylla min kära systers väska # 2 utan problem!!

Imorgon är Brad ofrivilligt ledig ( alla lärare i distriktet har en ledig Obetald dag ) och vi har / hade en plan...träffa en drös av hans kollegor för lunch happy hour på Cheaky Monk :) Men vi får se hur illa snön blir och om vi kan ta oss dit.....Har sett fram emot detta så håller tummarna för att det ska gå ändå!!
Sen på kvällen så ska Brad ha killarna över på Poker, jag ska invadera Michelles hus så vi kan ha tjejkväll samtidigt!! Lysande Fredag!!! Lördag är en vanlig Lördag men sen Söndag - Superbowl söndag!!! Det är dessutom Lindas födelsedag så vi har tänkt oss att fira det lite innan fotbollen börjar!!! :D Känns som en bra helg detta :D:D:D

Nä nu dags att sätta lite fart så jag kan åka in till Svärmor och få gjort lite innan dessutom!!

Ha en fantastisk Torsdag (kväll)  

5 kommentarer:

  1. Söta fina Bode<3 Alldeles för länge tills jag får pussa lite på honom och gosa:D:D ( Var det jag som skrev det???)

    Låter som en härlig helg gumman
    Puss mamsen

    SvaraRadera
  2. Hjälp vem är du och VAD HAR DU GJORT MED MIN MAMMA???

    SvaraRadera
  3. HAHAHA Ja vad är det för människa som kapat vår mammas dator o skriver konstigheter???!!! :D Han är ju så söt så inte ens en hundrädd människa kan låta bli att älska honom!!! :D:D:D Ganska Snart mamma <3

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. So sot han ar. Grattis till Bode.

    SvaraRadera