onsdag 1 februari 2012

Onsdag och tillbaks till alla siffror...

Gulliga Anki på "jobbet" skickade mig en ny prislista idag också.....:) Skulle inte klagat över att jag inte hade nåt att göra!! Tror jag hittade problemet med monster filen som gjort mig galen dom sista dagarna dock - så nu jäklar!! Brad får skriva ut 396 sidor på jobbet ( vill ju inte slösa på våra papper och bläck heller - Redan skrivit ut ett par hundra sidor om man säger så..... ) Men jag behöver få en översikt på hur mycket som måste fixas - verkar inte vara så himla mycket, men vissa saker måste man ha på papper fortfarande, så är det bara!

Idag är det i varje fall tillbaks till alla siffror som gäller men de två listor jag ville ha in innan den 1:e är inne, med bara vissa defekter då....:D Nu är det en fråga om att först redigera dom som blivit fel tidigare och sen försöka fixa lagerlistorna - men dom får liksom ta den tid det tar, vi är ju vana vid att inte ha allt uppdaterat på kontoret så det ska nog går bra ett tag till - Lyxproblem :D

Gårdagen spenderade jag bara ca 2 timmar med MG resten av dagen med Farfar! Vi hade en trevlig dag med först fixande av min bil lykta, sen åkte vi till Senior Center för en rundtur och uppvisande av ett stycke apa på zoo = Mig :) Det var trevligt och jag skrev upp mig på Frivilliglistan...Så snart har jag nog att göra där borta! Så länge jag inte har ett "rikitgt" jobb så kan jag ju hjälpa till hur mycket som helst - ganska kul faktiskt skönt att ha något viktigt att göra på dagarna!  Efter Senior Center besöket så åkte vi till Chick Fil-A och åt lunch...riktigt smarriga Nuggets får jag säga!! Dit kan vi åka igen! Farfar var ganska känslosam igår så jag stannade kvar hos honom efteråt och vi satt o pratade!

Ett visst ämne kom upp som jag inte riktigt kunnat kolla av hur just han kände innan - Mina Svägerskor och deras två barn!!! Jag nämnde att jag och Brad planerar att åka och hälsa på dom i Salt Lake på Brads Springbreak och att vi måste åka när Riley, den äldsta killen, står på scen i sin första riktiga teater roll :D Farfar började gråta av glädje!! Han är så glad för att Brad försöker förbättra sin relation med sin syster!! Wow! Nu fick jag nog lite för mycket credit för detta men ändå! Han hoppas nu att jag/vi bara genom att vi tydligt visar var vi står, kan övertyga den mest motsträviga - svärfar - till att kanske inse sin egen förlust!!!!!!!! KORS I TAKET!! Farfar var naturligtvis väldigt tydlig med att han inte håller med om den typen av livsstil ;) men att man måste acceptera och älska sina nära precis som dom är!!! Och att han är så ledsen för vad Svärfar förlorar genom att bara vara Enveten!! I vilket fall som helst så hoppas Farfar att han ska hinna få se nån form av upptining i relationen mellan sin son och sondotter innan han lägger av - känner viss press att fixa detta nu :) Are You translating Ruth?!?!?! :D:D:D Det var som jag sa till Farfar Ingen har nånsin sagt nåt om att detta är ett problem till mig, så jag springer ju omkring och låtsas som ingenting och pratar öppet om hur roligt det ska bli att åka och se Riley på scen - han säger ingenting, Svärfar - varken bra eller dåligt så jag bara fortsätter babbla :D Ibland är det fantastistk bra att kunna spela totalt ovetande!!! Vi får väl se om det kan vara till nån nytta - jag är en av dom få som tror att alla, även gamla hundar, kan lära sig nya tricks!!

Nog om detta kände bara att jag ville skriva om det, om inte annat så jag själv inte glömmer dagen :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta min frukost innan det är dags att börja trolla med siffrorna igen :) Känner mig mer optimistisk idag efter att ha fattat problemet med inläsningen :D

Ha en fantastisk Onsdag (kväll)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar