Follow by Email

onsdag 29 februari 2012

Onsdag och Skottdagen :)

Min mage kan inte tyckt om att äta samma mat 3 mål i rad ( hemmagjord asiatiskt )...vaknade mitt i natten och kände mig inte så bra...fick gå upp och gå på toa....somnade om men samma rutin nu på morgonen - tur det finns Pepto :) Går nog över snart!!

Igår så började jag dagen med en 40 minuters promenad med Bode, vindarna höll sig borta men några snöflingor dalade allt ner :) Vi kom hem och jag gjorde allt redo för Farfars besök, vi skulle gå igenom alla foton och vilka han ville ha med på sin digitala ram :) Vi åt lite lunch och sen gick vi igenom allt - det var många foton han inte sett, som Aunt Sherry hade skickat...blev ganska så känsligt! Det gick bra i varje fall men han verkade inte så sugen på att göra nåt mer efter det så jag skickade hem honom och sa att jag fixar och tar med den på Fredag, så tar vi en lunch då också istället!! Så jag gjorde klart den efter han åkt, tror han kommer bli nöjd...har inte tagit med alla begravningsbilder och blommor o skit, jag sa det till honom att nä vet du vad det här ska inte vara nån ledsam ram utan en med bara glada minnen och roliga saker!!! Han nickade och sa: ja du har nog rätt, jag överlåter detta till dig :D Bra! Så nu är det en ram full med fina bilder på Grandma när hon skrattar och är med, några enstaka fina bilder på utsmyckning vid graven för övrigt bara glada härliga bilder på familjen och vänner!!!

När jag var klar med ramen så åkte jag och Bode till Hundparken igen :) Hem och gav honom sin mat sen stack vi över till Linda i väntan på att Brad skulle ringa och vilja bli hämtad! Han kom tidigare än väntat, så fick ösa på lite! Skulle stanna på Total Beverage då dom hade en endagars 8.98 sale på Kokanee öl, helt ok öl och för dom pengarna!! Gatan till Brads skola går precis bredvid Total Bev...men jag fick för mig att det var en gata till ner...sicken skit!! Jag fick köra ut och svänga upp nästa för att sen vända och köra tillbaks, massa trafik så ingen rolig historia...Stackars Brad stod ute i vinden utan jacka och frös halvt ihjäl! Sjuk är han ju också igen så inte så bra...oops! Ja ja han överlever nog :D Vi kom hem och han packade upp, tog en öl och sen åt vi lite mat innan han gick upp och la sig, helt slut stackarn!!!!!!

Idag ska jag försöka jobba med min excelfil lite...sen måste jag åka o handla på Target, måste ha grejer för vår Köttbulle svenska middag på lördag...passar på att ta Bode till hundparken när vi ändå är i det området :) Han har blivit helt förälskad i hundparken och han får dubbelt så mycket motion på en halvtimme där med sina kompisar än på en timmes promenad med mig - win win situation :)  Annars inga måsten idag vilket är riktigt skönt!!

Funderar faktiskt på om jag ska ta en paus i siffrorna tillls syster är hemflugen igen, skicka iväg fakturan på timmarna jag gjort och börja på ny kula sen??!! Har inte tid, måste åka o handla, städa och tvätta, helgen är fullbokad så kanske det är en bra idé :):) Tror fasen att jag ska göra det...:D

Men nu ska jag ta och tömma diskmaskinen, och pilla med lite sånt tråkigt sen får vi se :D

Ni får ha en härlig Onsdag (kväll)  

2 kommentarer:

  1. vi ska inte jobba alls eller hur...bara pilla navel och ha det gött

    SvaraRadera
  2. Inte jobba ett endaste dugg!!!!!!! BAra pilla navel och mysa :D:D:D:D:D

    SvaraRadera