tisdag 31 januari 2012

Tisdag och en paus från alla siffror.......

Idag ska jag spendera dagen med Farfar och ta en paus från siffrorna som ändå inte gör som jag vill :) Logiskt my ass - Fick förklarat för mig att orsaken till att inläsningen inte riktigt funkade som den skulle var för att Programmet går efter leverantörs produktnummer och " vi" har två utav dessa på en drös artiklar ( lager och icke lager) - aha men det är ju enkelt bara att ändra leverantörs produktnummer på den ena och läsa in igen då ju!!! Nä det funkade inte helt perfekt det heller - har ingen aning om varför finns ingen logisk förklaring och jag blir bara såååå trött så nu skiter jag i detta för en dag och njuter av Farfars sällskap och en god lunch :) Blir säkert mer logiskt imorgon ;) Sicken skit!! Tror fasen att om man ska ha ett perfekt administrationsprogram för just ditt företag så får det vara skräddarsytt!!!!!!! Vill man inte lägga en mille på det så får man nog nöja sig med små defekter helt enkelt!!! Känner dock att dessa företag som lovar så mycket på nåt sätt borde ta ansvar för sina löften också!! För detta nya systemet fungerar definitivt inte så käckt som utlovat!! Det är väl en sådär närmare 200 000:- senare som man upptäcker det dessutom så nu kan man ju inte byta!! Tveksamt om jag skulle rekomendera det till ett företag som inte kör allt enligt den simplaste standard i varje fall!!!!!!!!!!






Nä så idag så tar jag en paus....Farfar ska visa mig runt på det nya Senior centret som har ett rum döpt efter oss - familjen Peer :) Väldigt stolt är han över detta! Efter det ska vi äta en smarrig lunch på Chick Fil A :) Ska hem och städa undan lite efter det tror jag - Ingen mer dator idag!!!!!!!!! Farfar får mecka lite med min bil lampa också, den har lagt av igen - nåt galet med kontakten tror jag! väldigt irriterande att inte ha en blinkers i varje fall!

För övrigt så är det lite tveksamt med planering för tillfället...En nära väns pappa mår inte så bra - han har varit sjuk länge men det går väldigt fort nedför nu, så vi är alla lite på språng med att försöka hjälpa till lite...Hela familjen är väldigt nära och kära så man vill gärna underlätta om man kan!! En sak jag tycker väldigt mycket om här borta - alla är beredda på att göra sitt, även om det är en simpel sak som att laga i ordning lite middagar och åka ut med eller något åt det hållet! Hemma gömmer sig folk hellre än att behöva hantera såna saker - en klar fördel här borta, inte många såna men just det gillar jag!!!:)  Så jag är beredd, har alla ingredienser hemma för en snabbt tillagad matpaj!!!

För övrigt så har jag inte mycket att berätta, vädret är härligt, känns som vår, men ska komma ny snö på torsdag så då blir det vinter igen!! :):) Bode verkar nästan lika trött idag även om det nog är något bättre, han orkar ju skälla på grannhundarna i varje fall ;)

Nä nu ska jag sätta fart här så jag kommer iväg till Farfar i tid :) Lite frukost efter mina 2 koppar kaffe är en bra start tror jag :D

Ha en härlig Tisdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar