Follow by Email

tisdag 10 januari 2012

Dagarna dom bara går :D

Idag ska jag ta tag i "kontoret", som just nu är en Släng på golvet garderob :D Jag får använda gästrummet tills vi har köpt en ny garderob upp till sovrummet!! Min man har 100 gånger så mycket kläder som jag så klädkammaen behöver han själv :D Så det får gå så länge...nästa besök vi har är ju min kära syster och då kan jag ju gå in i gästrummet naken om jag vill :D:D:D

Annars inga större projekt idag, ska ringa Jason och kolla om och när han kan komma och fixa det sista och ge honom några extra uppgifter så han blir glad igen :) Kanske börja omorganisera mina lådor i köket lite också....

Imorgon ska jag till IKEA med svärföräldrarna så inte mycket som blir gjort då....på eftermiddagen blir det en middag hemma hos Isabell - så fullspäckad dag imorgon!

Fast egentligen så är ju tid det enda jag har gott om just nu så....

Gårdagen blev en riktigt trevlig dag :) Jag åkte till Farfar vid 10 och vi skulle fixa lampa till bilen och äta lunch men farfar hade en annan plan...Han tog mig på en shoppingtur - jag skulle få min födelsedagspresent i förskott?!?!! Spännande värre...Farfar han körde runt Brighton i cirklar så jag inte skulle veta vart vi skulle :) Whitesides !!! En western affär :D Hans födelsedagspresent var detta:

Så nu är jag en riktig Cowgirl :D Nu har jag allt jag behöver för att komma undan som en infödd :D Det är så att jag, farfar och Rog ska på Western Live stock show i nästa vecka :) Det innebär bl a Proffs Rodeo med bästa platserna i hallen, andra uppträdanden med olika djur och sånt kul :) http://www.nationalwestern.com/ Kan ju liksom inte komma dit hur som helst så nu åker den rosa western skjortan på och mina nya boots och bälte, så kör vi :D  Ska bli jättekul!!!!

Vi åt naturligtvis lunch efter detta och sen fixade vi lampan till bilen innan jag åkte hemåt igen :) Hann inte med så mycket annat utan bäddade bara nytt där uppe och dammsög av allt m.m - kändes som en stor skillnad ändå!

Nu ska jag sätta fart här, dricka mitt kaffe och sen bara lägga på ett kol - saker tar alltid längre tid än man tror :)

Ni få ha en härlig Tisdag kväll!!

2 kommentarer:

  1. En riktig Amerikan alltsa! :)

    SvaraRadera
  2. Hm verkar fasen inte bättre :D Får ha Sverige tröjan på över skjortan så känns det nog bättre :D:D:D

    SvaraRadera