Follow by Email

måndag 30 januari 2012

Måndag igen...ser ut att bli en lika fin dag idag :)

Idag får jag nog sitta hela dagen framför datorn, måste ju få färdigt siffrorna så jag kan få in prislistorna som börjar gälla på Onsdag åtminstone!! Dom andra är ju redan fel liksom...:) Det är ett förbannat monomtomt arebete men funkar det när det är klart så är det värt det!!! Imorgon kan jag bara sitta ett par timmar, har en farfar dag med besök till Senior Center och lunch! Kan ju såklart sitta hela kvällen också ;) Ska försöka nästla mig in på centret så jag kan få lite frivilligarbete där - bra merit plus kul att ha något att göra!!! Farfar är ju god vän med Sue som är föreståndare så vi får se vad jag kan hitta på...Jag söker mestadels den typen av jobb nu, måste ju ha flexibla timmar och tider med tanke på hemresor och besök hemifrån - dessutom tycker jag det är kul med gamla människor :)

Jag sitter nu i vårt kontor, som börjar arta sig äntligen:) Ska sätta upp lite gardiner och annat så det känns lite mer ombonat men funkar bra än så länge :) Nog bättre för rygg och axklar att sitta vid ett riktigt skrivbord istället för en köks ö dessutom! Jag kopplade in vår nya skrivare vi fick av farfar i Julklapp igår...den är smartare än min nya telefon :D Man skickar ett mail till den och då skriver den ut ...Helt fantastiskt!! Jag kan skicka ett mail från min telefon och då skriver den automatiskt ut :O Den har dessutom scanner och fax i sig så  nu behöver jag aldrig lämna huset :D Kalas ju!

Gårdagen var en riktigt härlig dag! Vädret var fantastiskt, blåste lite men varmt och skönt! Jag o Brad lastade på cyklarna och Bode i bilen och drog iväg till ett ställe där hundar kan springa löst! Cyklade runt i nån timme, medans Bode sparang som aldrig förr! Han var riktigt duktig med att inte springa in i cyklarna och helt utmattad när vi var klara :D Vi kom på det att det där får nog bli vår Söndags Bode promenad...han var helt slut hela dagen efteråt! Min nya cykel fungerade perfekt, så glad att jag har den!!  Vi kom hem och Brad rättade lite skoluppgifter medans jag installerade skrivare mm innan vi åkte till Svärföräldrarna för middag på eftermiddagen - Bode han bara låg på sin lilla matta i köket hos Kathy & Rog, han orkade knappt tigga mat :D Vi kom hem vid 20.30...Brad var jättetrött så han gick upp och la sig och läste medans jag tittade på lite tv - Inget mer spännande än så....

Denna veckan blir mestadels jobb på datorn och kanske lite småpillande här hemma...Får se om jag hinner med nåt mer! Eventuellt så ska vi samordna en liten carepackege dag och åka ut med lite mat och annat till några goda vänner...Mannen i familjen har varit sjuk läääänge men den sista tiden har det hastigt blivit sämre och det är väl bara frågan om en kort tid nu! Vi känner alla att vi vill hjälpa till på nåt vis och mat och sånt är väl det sista man orkar tänka på i en sån situation, så vi håller kollen på hur det ser ut i veckan och vad vi kan göra!!! Väldigt sorgligt och jobbigt !

Så mycket annat kul har jag ju inte att berätta och nu måste jag sätta fart med sifrrorna igen....

Ha en riktigt bra Måndag (kväll)

2 kommentarer:

  1. oh aug vill ha en hund-dejt med dig!

    SvaraRadera
  2. JAAAAAA Men det måste vi fixa ju :) Hur kommer du jobba nu när du fått ett riktigt jobb :D ??!!

    SvaraRadera