Follow by Email

torsdag 26 januari 2012

Torsdag nån plusgrad och soligt...

Själv ska jag sitta framför datorn hela dagen igen...men kanske man kan äta sin lunch på altanen idag?! Ska ju bli ungefär samma temperatur som igår :)

Idag väntar jag på att dom ska sluta jobba hemma i sverige, så jag kan gå in och leka med deras datorer :) Påbörjat nästa prislista också, så den ska vara klar också! Skönt att ha nåt att göra!

Mina utslag är inte bättre, fattar ingenting...allergimediciner hjälper mot klådan men tar inte bort utslagen...Utslagen, som är röda och sticker ut lite, är som värst i nacken, hårfästet där bak och armhålorna men sitter överallt...Dom kom i Måndags natt. Har inte bytt duschkräm, lotion eller tvättmedel eller nåt sånt - tror inte jag ätit nåt konstigt som jag inte brukar äta, inte tagit några mediciner - Måste ju vart något jag ätit antar jag :) Men mina utslag vid matallergi brukar sitta på framsidan av halsen och ner på bröstet, inte bak på nacken :):D Och medicinerna brukar ta bort dom med 2 omgångar piller - alltså några timmar! Allt är kanske bak o fram här i Colorado :) Kanske det är vårt vatten här?? Man kan ju inte dricka skiten så kanske man inte kan duscha i det heller?! Ja ja det går väl över :D Bara ta allergimediciner så det inte kliar så jävligt under tiden :)
Så här ser dom ut på nacken, övriga kroppen sitter dom mer utspritt :)


Nån medicinskt kunnig som sett det förut?? :)

Ja ja nu har pillren hjälpt så nu kliar det inte i varje fall :) Ska dricka mitt kaffe och sen slänga i en tvätt innan jag sätter fart igen ...

Stackars Brad är ju döeeeeende i sin förkylning :) Måste bara säga att jag nog aldrig sett honom sjuk förut, trodde jag hade det men nä.....han går och ser så ynklig ut och det låter som han snyftar med sina små snörvel - hela tiden :) Varje snörvel så stönar han så där ynkligt också :D Jag får anstränga mig för att inte skratta ihjäl mig kan jag säga :) En riktig Man :D Han kom hem tidigt och satt o såg helt förstörd ut i stolen i några timmar - han orkade inte gå ut med Bode såklart, så det gjorde jag :) Härlig promenad i härligt väder :) Kom hem och fixade lite middag som han åt innan han bäddade ner sig på soffan igen :) Helt utslagen av denna förkylning, men till jobbet går han ju och några piller ska han ju inte ta :D tänker omedelbart på den där reklamen " ni kvinnor snackar om att föda barn - men när en kille är Riktigt förkyld...."

Igår hände ju inte mycket i varje fall, satt vid datorn så gott som hela dagen, fyllde på lite IKEA burkar och rullade ut vår nya matta :D Blev så mycket bättre!!!

Nä nu dags att sätta fart!! Vill ha dom 2 filerna klara som ska börja gälla den 1/2 - dom andra är ju redan för sent så bara fixa till i efterhand :) Tack MG för att jag fått lite att göra ;)

Ha en fantastisk Torsdag ( kväll )

2 kommentarer:

  1. kanske löss? barnen fick röda utslag i nacken och långt ner på halsen av de små blodsugarna...Elelr du, Kanske taxarna hade loppor? Låg inte de i sängen?...Kram Hoppas det blir bättre snart:)

    SvaraRadera
  2. LÖSS???????????!!!!!!!!!!!!!!!! Nä fy fan det går jag inte med på! kanske Taxloppor...dom låg där en kväll dom jäklarna, sant! Men tror snarare på nån allergi mot nåt - typiska nässelutslag, nacken och en bit upp i hårfästet i nacken, bakom öronen, armar, armhålor små utslag över magen och ryggen - typ överallt helt enkelt :) Känns något bättre idag, allergimedicinerna hjälper mot klådan i varje fall, dom borde väl inte hjälppa mot loppbett eller??!! :)

    SvaraRadera