torsdag 12 januari 2012

16 minusgrader idag :D

Idag blir det IKEA, ska köpa en Billy bokhylla till kontoret och några extra tallrikar, en papperskorg med lock till Brad också, så Bode slutar äta hans snorpapper :D:D:D Oj glömde...måste ha ett gäng med Plast lådor med lock så vi kan förvara grejer nere i källaren också!!!

Blev ingen middag med Isabell igår, det frös på mer o mer under eftermiddagen och på kvällen var det riktigt kallt och bedrövligt...var ute och testkörde mitt på dagen och kunde konstatera vad jag redan visste - min bil är inte den bästa att köra i vinterväglag så tyckte det var bäst att boka om!!

Fick städat ur och organiserat kontoret i varje fall, sicken skillnad! Ställde tillbaks mer eller mindre allt i garderoben, men i organiserade lådor staplade på varandra - fantastiskt vad lite sortering kan göra :) Inget är kvar på golvet nu, förutom våra nya kastruller och riskokare och lite andra köksgrejer som ska ner till köket när allt är klart här :) Ser fram emot att organisera om här nere också :D Jag hade köpt lådor på Walmart, kanske inte för kontorets grejer men för att packa om nere i källaren, alla gick åt till Brads alla papper och grejer som låg överallt där inne!! Han har såååå mycket papper och gamla skolgrejer och fasen vet allt...nu ligger dom i lådor så kan han gå igenom dom när han vill...om han vill :) Skrattade halvt ihjäl mig när jag började packa ner i en av lådorna...den här klisterlappen satt på locket:

Så lägg för guds skull inte dina barn i lådan och stäng locket :D:D:D:D Only in America....

I vilket fall som helst så fungerade lådorna bra till det jag behövde få undan! Känns rent och snyggt där inne nu! Nu ska jag sätta upp gardinstången där inne så mina gardiner kan komma upp, få upp Billy hyllan, ta upp ett skrivbord ifrån Källaren sen kan här verkligen bli lite ordning! Vi ska köpa en Loftsäng att ha där inne, antingen en från IKEA eller om vi köper Eriks gamla som han inte vill ha längre!! Rummet är ganska litet så man vill ju använda den ytan som finns! En extra säng till känns nästan nödvändigt och en bäddsoffa tar upp för stor plats :) Känns bra med ett nytt projekt :)

Nä nu är det dags att sätta lite fart, ska åka strax efter 9 så måste hinna dricka mitt kaffe i lugn och ro till lite aftonbladet innan dess :D

Ha en härlig Torsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar