Follow by Email

tisdag 3 januari 2012

Då var det ett nytt år....

Colorado Springs över Nyår var en riktigt trevlig dag! Vi åkte upp och träffade Kris på Colorado Moutnain Brewery. Åt lite lunch och tog några öl där innan vi åkte vidare till Garden of the Gods...vi körde mest igenom men stannade till vid några ställen :) Efter det åkte vi igenom Manitou Springs till the Broadmoor :) Sen åkte vi till Kris och gjorde oss hemmastadda innan middag på en trevlig Bar - efter det gick vi till en biljard hall och spelade tills dom stängde :D Kul kul :)

Vi åkte hemåt ganska tidigt då vi skulle se Broncos spela mot Chiefs Live :) Det var en ny upplevelse för mig också! Ganska så kul men folk är ju galna i sin football :D Broncos förlorade men det gjorde ett annat lag också, vilket betyder att våra Broncos gick till slutspel i varje fall :D Vi åkte hem efter matchen, köpte kinesmat på vägen och sen slappade vi bara :) Så skönt, vi var alla helt slut!!

Gårdagen spenderade jag och Susanna med lite hundpromenader och shopping :D Att man kan handla så mycket - Susanna fick köpa en ny väska för att få plats med allt :D:D Killarna var hemma och satte kakel under tiden, så gott som kalrt nu bara nån kvadratmeter till sen jäklar!! Duktiga som skjutton har dom vart!! Ska lägga in bilder lite senare :) Vi åt en Pulled Pork sandwich till middag och såg på Hang Over 2 ...

Idag är planen Winter Park och sen hem för middag hos Linda o Mike, förhoppningsvis hinner vi hem i tid så Brad och richard kan göra färdigt kaklet men vi får se...trafiken kan ju ställa till det vet man ju sen tidigare!!!! Dessutom fick både jag och susanna nåt mag problem igår efter maten så vi kanske får ändra planen... Brad jobbar idag igen, stackarn! Inte mycket vila för honom denna ledigheten ;)

Imorgon överlämnar vi richard till Rog och Farfar för en dag av att kolla in gamla maskiner och traktorer, verktyg m.m - jag o Susanna....shoppar :D:D:D

torsdag är det hemresa för dom så nu får vi passa på att njuta :D

Ha en härlig kväll och Ni hemma i Götet...Håll i hatten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar