torsdag 14 juni 2012

Fredag redan :)

Igår blev inte alls som planerat igen...Jag fick mig ett spel, hur fasen ska jag få ihop allt och hur ska jag prioritera - Hemresor = Dåligt samvete!!! Jag önskar att jag var bättre på att planera, nästa år ska varenda dag vara schemalagd innan hemkomst!! Inte så jag vill ha det alls, men det här är ju fasen katastrof! Komma hem när folk inte har semester är nog det värsta man kan göra, det är ju dock bara 6 helger vi har här hemma - hur skjutton ska man sprida ut det liksom? Utan att folk ska känna sig förbisedda och bli sura? Alla har såna olika livsstilar också, en hel drös har barn i skola och dylikt, en hel drös har det inte - på nåt sätt verkar det inte gå att få ihop så alla kan ses samtidigt heller! Nä skit!!!!!! Så ni som jag får prioritera bort för jag bara inte hinner...hoppas ni inte tar det allt för personligt, verkligen inte så det är menat men fan va svårt det är att göra alla nöjda!!!!!!!!!!

Så igår så blev det lite kollaps :) Jag blev bara trött, sa till Brad: Vi måste boka Talinn resan för jag blir galen :) SÅ det gjorde vi :) Den 2/7 åker vi och kommer tillbaks den 6/7 - perfekt! Vi åt lite lunch sen la jag mig framför tv´n och somnade en stund till Animal Planet :D Vi tog på oss och promenerade ner till Lerum...gick in på New York och tog några öl där innan vi åt middag där, en Kebab tallrik kan bota allt :D Promenerade hemåt igen och satt i soffan med mamma en sväng!! Det var den dagen det :)

Idag ska vi åka in till stan lite tidigare än vi behöver i stället, får ta stadspromenaden idag istället för igår :)  Match ikväll på en sportbar med mina närmsta vänner! Några öl och god mat till 2 matcher fotboll - det är ju det jag saknar mest när jag är där borta, sport på storbild i goda vänners lag - Så PRIO NR 1 :D  Heja Sverige!!!

I natt kom även äntligen lilla Leo ut, han är 2 veckor försenad så det var verkligen på tiden :D Nu längtar jag efter att få se honom och att få krama både han och hans mor :D Grattis Goaste Lisa och Morten <3

Ha en fin Fredag och en härlig helg :)

2 kommentarer:

  1. Kom i håg att du är hemma för din skull inte för alla andras...kram och försök njuta lite också...

    SvaraRadera
  2. Man glömmer lätt det tyvärr :) Tack!!! Kram

    SvaraRadera