onsdag 13 juni 2012

Torsdag, dagarna bara går ...

Gårdagen var en trevlig dag, trots att vi började dagen med att sätta ner morfars urna bredvid mormors...Poetiskt på något sätt :) Så fint där vid deras grav! När vi lämnade kyrkogården så såg jag en man gå med rullator, han såg precis ut som morfar där han gick, för en kort stund...det är vid såna tillfällen som även jag undrar om kanske, kanske...fast det är nog mest bara önsketänkande! Gubben hade varit nöjd med allt i varje fall :)

Vi åkte därifrån hem till mamma för en smarrig sen lunch, Moster Gittans fantastiska Pannbiffar, kokt färsk potatis, god sås och som grädde på moset - Moster Gittan bröd :D Vi behövde inte äta nåt mer den dagen kan jag ju säga :D Jag och Brad tog en Promenad runt Lerum efter det, härligt väder var det på kvällen!! Lite mer sånt hade ju inte skadat ;)

Idag ska jag och Brad åka till Stan och bara vara, vi har ju inte direkt haft någon ensamtid sen vi kom hit så det ska bli trevligt :) Bara knalla omkring i våra favorit områden, stanna till ta en öl, fortsätta promenera, stanna till, ta en fika :) Tror min rygg känner sig lite bättre dessutom så blir nog bra att spatsera runt för att mjuka upp det sista!! Så jäkla typiskt att få ryggskott samma dag man åker hem :( Tröttsamt är en underdrift........Så nu får det va nog!

Irriterad på att jag bara tar kort med min telefon också, får det inte att funka med överföring av bilder så får väl bli ett fett album när jag är hemma i USA igen istället :)

Nu ska jag gå och inta en kopp kaffe till och sen gå och duscha så jag är klar för dagen sen!!

Ha en härlig Torsdag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar