söndag 3 juni 2012

Måndag och idag åker vi igen :D

Manchester eller Ja Macclesfield - Hälsa på Kusin med Fästmö :D Ska bli jättekul!!! Varken jag eller Brad har varit i Manchester så det ska bli riktigt roligt!!! Ser fram emot att hänga med Peter & Lindsey på hennes mark dessutom!! Vi åker med Taxi härifrån Mamma vid 9 och anländer först i Manchester vid 17.30 så några timmar blir vi sittandes i Frankfurt, tur vi är 2 :D Dessa nya biljetterna jag hittade, var hyfsat bra pris men dumma restider - men det blir nog bra!! Frankfurt är ju faktiskt en trevlig flygplats dessutom!

Igår hände inte mycket :D Janette, Jenna och Jonas kom och fikade på förmiddagen, mycket trevligt :) Efter det promenerade vi ner till Lerum City ;) och provade på den nya restaurangen där, New York! Väldigt trevligt, vi åt ju inget utan tog bara varsinn öl ( Jag har ju tjuvstartat och provat den förut men ) Vi gick hem och fixade lite innan jag fixade Falukorv i ugnen middag åt oss :)

Bra söndag helt enkelt!! Nu är det dags att duscha, packa det sista, äta lite frukost och sen Flygplatsen!!

Vi är tillbaks i Sverige på torsdag kväll igen, sen bär det iväg fredag morgon med familjen till Bokenäs efter det är vi redo för massa lugnt umgänge och trevliga träffar så var beredda mina vänner! Fram tills Midsommar har vi nästan inget bokat alls :D:D:D:D:D SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!

Ha en fin vecka och vi hörs snart!!!!1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar