lördag 16 juni 2012

Söndag morgon

Varför i helskotta ska jag vakna så tidigt?! Klockan är nu 7.10 vart uppe i en halvtimme, alla andra sover :) JA ja...får ju lite egentid i varje fall :D

Fredagen var kalastrevligt, även om det blev förlust för Sverige...God mat, fotboll och ett gäng goda öl innan hemfärd vid strax innan midnatt - Mamma-taxin kom :D Jag och Brad åkte till stan tidigt, gick och satte oss på Café Grindstugan i solen! Första dagen man kunde sitta i t-shirt ute och gotta sig :D Vi satt där tills vi skulle gå och träffa övriga vid Svingeln, så det var den enda promenaden :D Förbi Ullevi alltså ;) Det var en riktigt härlig dag!!!

När Brad vaknade, sent, så kände han sig sådär...lite upprörd i magen, huvudvärk och jättetrött! Jag fick lite dåligt samvete - han brukar ju vila rätt mycket och jag bara drar iväg honom ut mer eller mindre varje dag :) Vi skulle haft en pubkväll på stan igår egentligen, men jag lämnade återbud!!!!!! Det Ni :D Vi åkte o handlade lite med mamma och sen låg vi och slappade på hennes uteplats istället, sen fixade jag middag och vi spenderade resten av  kvällen framför Animal Planet och åt glass :D Fantastiskt skönt med en vilodag!!! Vi mådde båda väldigt mycket bättre på kvällen sen!!!;)

IDag ska vi in till stan igen!! En träff med Kjell och Maria, lite mat och umgänge!! Det ser jag fram emot!! Förhoppningsvis håller sig vädret trevligt så vi kan sitta nere vid vattnet i hamnen nånstans :D Vi ska träffas ganska tidigt vilket gör att man kan komma hem i hyfsad tid också...tar ju ett tag hem till Lerum!!! Innan dess tror jag vi följer med mamma ner till Allum en snabbis och tar bussen där ifrån sen!

Nu ska jag gå och sätta på lite kaffe och kanske läsa lite nyheter eller nåt :D

Ha en fin Söndag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar