onsdag 12 februari 2014

Onsdag är det redan...

Tur det, jag är redan trött :D

Hade ju min lediga dag igår, som jag planerat till shopping för oss och sen inte mycket mer...fick åka o handla för Dr G också och lämna av det där...Dr C behöver lite extra saker denna veckan och vi får väl se hur det går nästa vecka! Troligtvis så måste han flytta in på hotell i ett par dagar, för att se om det är huset som gör honom sjuk eller bara ombyggnationen! Det där med Borelia är riktigt läskigt vad det kan ställa till det i vissa fall!!! Japp allt började med en liten sketen fästing - Nu kan hans kropp inte göra sig av med metaller och han har allergier mot så gott som allt!!! Han har ju mått riktigt bra fram tills nu, så där så vi plockat in mer o mer saker i dieten, han behöver lägga på sig lite om man säger så :) Men nu blir det tillbaks till ritbordet...Jag inväntar leverans av matlagnings produkter, ja såna man lagar maten i alltså! Måste vara keramiska saker!!! Så man kan väl säga att våran källare typ blir Dr G´s källare :D Ja ja, löser sig :)

Så gårdagen spenderade jag med att beställa och planera nästa veckas matlagning, sen åkte jag och handlade all vår mat, hundarnas mat, lite öl och sen vidare till Broomfield och Whole Foods för Dr G shopping - direkt därifrån till Dr G och lämnade av hennes saker - hon tyckte att jag kunde ta hennes hundar på promenad dessutom, det tyckte inte jag så jag sa nej jag hinner inte det idag och åkte hemåt!

Brad var redan hemma när jag kom hem, så medans han gick på promenad så packade jag upp allt jag handlat...satte mig ner en stund och sen lagade jag middag :) vi åt nere i soffan framför tvn, vårt nya matrum :) Brad somnade jättetidigt medans jag låg o kollade Househunters och matlagningsprogram :) Standardkväll...sen somnade jag där på soffan också och vaknade inte förrän närmre 2 i natt :)

Så igår fick jag klart att nästa vecka börjar jag med Jerry Tisdagar o fredagar igen...troligtvis samma schema som innan han åkte in, så 12,30 -17.00 - livet kommer bli hektiskt...

Idag ska jag laga mat i massor och sen gå ut med hundar...så ska lägga på ett kol så jag kommer hem i vettig tid :)

Ni får ha en fin Onsdag (kväll)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar