Follow by Email

onsdag 19 februari 2014

Onsdag, jag är jättetrött och har huvudvärk som bara den...

Och som grädde på moset så fick jag ett extra uppdrag av Dr G...Costco...Puh!! Min hyfsat lugna dag blev helt plötsligt inte så lugn!!! Usch! Ja ja...jag borde ju kunna hämta upp min gamla arbetsnarkoman person där innifrån nånstans!!!! :D

Annars idag så ska jag laga massa mat, Kåldolmar som tar ca 3 timmar att göra, potatis med "Fennel" vad heter det på svenska, det kommer jag inte på just nu :) och en Grönkålssallad, sen ska jag shoppa allt jag behöver online på Door To Door Organics inför nästa vecka och skriva shopping lista på det jag måste åka o handla...Ja det blev fullspäckat idag också!

Gårdagen var låååång! Jag kom till Jerry vid 9.45 japp alltid tidig :) Han var sig lik förutom att han nog tappat 20 kilo ( skadade inte i och för sig ) Hans syn har försämrats ännu mer då han inte fått sina sprutor i ögonen på 2 månader...Vi spenderade rätt lång tid med att prata och skriva shoppinglista...jag fick hjälpa honom med en sittdusch och på med kläder och hans special byggda "pjäxa" han blev ju av med halva hälen så för att han ska gå rakt...Där var han ju lite förändrad också förstås, innan han åkte in på denna sjukhus / rehab vistelsen så var det jättejobbigt för honom att visa sig utan kläder, inte nu längre! Efter dettta drog jag iväg och handlade lunch och sen till affären! Kl 13.30 var det dags för utbildning av Dialysmaskinen och hygien runt den! Var inte klara förrän kl var 17.15...då frågade Jerry om jag möjligtvis hade tid att åka och plocka upp mat - ja men visst...Så jag och Brad åt också från Phoo, Vietnamesiskt :) Var hemma vid 18 snåret!
Kl 8 så låg vi på soffan och glodde på Househunters, Brad somnade och jag glodde vidare tills ja, jag somnade :D

Jag hade änna glömt hur långa dagarna för Visiting Angels kan vara, man har inga raster eller pauser utan full fart hela tiden! Tänk om det hänt i Sverige??!!!! Jösses arbetsgivaren hade väl hamnat i finkan, minst :)

Ja men det var väl den dagen det :)

Förresten jag kom på en idé i helgen som Brad tycker är super, vad tycker ni....Jag tänkte samla ihop alla recept jag lagat för doktorerna och börja ta ordentliga bilder på allt och sen få ihop det till en bok som ska heta " People are strange - how to cook for people with unusual needs"  Vad tycker ni ????? :D

Ha en fin Onsdag "kväll" Och Nej, jag satt inte uppe kl 01 och kollade Sverige matchen, men 5-0 var nästan väntat ändå ;)

Till o med vinet är Ekologiskt

Hemmagjord majonäs, för den vanliga är farlig

Fast nu får jag inte laga mat i såna här pannor längre, det måste vara Keramiska eller stengods.....
6 kommentarer:

 1. Vilken strålande idé :) Blir nog en bästsäljare för folk kan inte få nog av böcker med nyttiga recept

  Puss
  Mamsen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :D Sen kan jag få min egen matlagnings show och så kan vi pensionera oss :D

   Radera
 2. Svar
  1. Och som sagt Linnéa, du kommer ju få en prominent plats i Förorden :D

   Radera
  2. HAHA ja men visst! Jag introducerade ju dig till dessa galenskaper ratt tidigt :)

   Radera
  3. Japp - tur det annars vet i fasen hur detta skulle gått :)

   Radera