Follow by Email

fredag 2 december 2011

Fredag, snö och -16ºC - Julkänsla? Absolut!!! :)

Sitter i ett tomt kök :) Ingen diskho inga skåp - Ingenting :D Härligt! Idag ska killarna förhoppningsvis hinna börja sätta upp skåpen massa förberedelser dom ska göra först bara! Så vi får se hur långt dom kommer :)

Igår åt vi rester och diskade i badrummet, ganska så mysigt faktiskt, när man vet vad som ska komma av det hela :) Alla dagar är planerade med antingen rester eller middagar hos andra trevliga människor :) Upptäckte en liten dubbelbokning på söndag så får se vad jag kan göra åt det!!!

Igår stack jag iväg i snön till svärföräldrarna, blev ju lite fika och så innan jag kom iväg igen...åkte hem till Linda och pratade av mig i några timmar innan jag gick hem och kollade på mitt tomma kök :) Är såååå sugen på att stoppa in bilder men nä jag tänker vänta tills jag kan stoppa in alla före och efter bilder :)  Jag skottade rent garageuppfarten, bra motion fick räcka för dagen! :D Brad kom hem tidigt och var på mycket bättre humör igen...nästan lite Dr Jekyll - Mr Hyde över honom :) Nä igår var allting jättebra och fint igen, mysigt med Advenststjärnorna och julgirlangen där ute, när ska vi dricka julmusten och vad roligt det ska bli att göra vår egen glögg?!?!! Ok...?!?!?! Fick till o med massage på mitt onda skulderblad, har nåt som påminner om nackspärr men mellan axeln och skulderbladet - helskumt! Ja ja får väl lägga det hela till en 3 dagars humörsdipp?! :D Eller kanske var det bara PMS??! :D Skit samma, fick mig på bättre humör igen i varje fall, forfarande hemlängtan dock - måste avboka min biljett hem, tror det är där problemet ligger....  

Idag ska jag shoppa lite, min snälla mamma gav mig en liten peng att köpa mig nåt för :D Skämmabortpåsar finns visst även om man är på så långt avstånd :) Mamma hon vet hon - jag blir alltid lite gladare av att köpa mig nåt lyx som jag egentligen inte har råd med :) Efter det ska jag och Linda ta oss till IKEA för först lite shopping och sen IKEAs Julbord :) Som om inte det räckte så ska vi sen till SWEA´s julbord hos Camilla :) Fullt ös med massa julmat - om inte det får en i stämning så vet jag inte vad :)

Imorgon ska jag och Brad upp till Fort Coliins, tailgate med Rand mfl och sen Fotball i kylan!! Massa kläder och varma drycker så blir det nog jättebra :) Ska bli kul! Middag och upphämtning av ett stycke hund hos svärföräldrarna efter det :):)

Nä det är nog dags att hoppa in i en dusch här, innan byggkillarna kommer :) Smiter hem till Linda på en fika innan jag drar iväg och shoppar lite :)

Ha en underbar Fredag (kväll)

2 kommentarer:

 1. Härligt att mannens humör har svängt:D:D Det var ju inte första och säkert inte sista gången heller:D:D:D

  Det vet du väl att mammor är till för att veta vad barnen behöver vart dom än är och under hela livet :)
  Puss mitt <3
  Mamsen

  SvaraRadera
 2. Nä säkerligen inte :) Fortfarande bra så bara o rida på gott humör vågen :D:D:D

  Kanske är det så mamma men fortfarande så värmer det och gör lika gott...varje gång ;)

  Puss o Kram <3

  SvaraRadera