Follow by Email

torsdag 1 december 2011

Snö igen och lite mer Julkänsla kanske?!?!?!

Japp nu är det vitt och fint igen :) Ska snart göra mig iordning för att kunna ge mig iväg när Byggkillarna kommer, ca 9 men vädret kan ju ställa till det så vi får se :) Ska bli härligt att kasta ut det gamla hemska köket och påbörja ett nytt - Kanske det kan hjälpa mitt humör?!?! Tror det faktiskt!

Jag får lämna Bode hos svärföräldrarna idag och dom får ha honom tills imorgon kväll i varje fall...han lämnar ju inte folk i fred och det går ju inte om Jason och crew ska få nåt gjort :) Själv ska jag tigga till mig en fika där innan jag åker till Farfar och hjälper honom med julsakerna - blev liksom inte gjort igår!

Så körkortet blev fixat igår i varje fall - hela 7 minuters körning i ett område utan bilar....ca 1 minut på en väg med andra trafikanter och stoppljus m.m :D Spännande värre! Hon gillade inte att man var svensk med ett svenskt körkort så hon var tvungen att ge mig lite skit...så som att jag nästan inte klarade det pg a en för vid sväng ( tjejen som körde efter mig fick exakt samma klagomål men INGA problem hon körde ju såååå bra :) ) Hört talas om de två olika typerna man kunde råka ut för: de som knappt ber en köra för att man är svensk och de som vill tala om för en att man minsann inte är så bra - fick uppenbarligen nummer två :D Men men det gick ju vägen i varje fall och det var allt jag behövde! Efter körningen så blev jag och farfar sittande i 1,5 timmar för att få betala och ta ett nytt foto igen - helt sjukt!! Svenska systemet är grymt bra bara så ni vet :D

vi tog en lunch i området efteråt och då blev vi båda rätt trötta så vi bestämde att vi delar upp vårt umgänge på två dagar :) Så idag är det dags för julpyntningen hos farfar och sen även lite julpynt på Grandma Bobbies grav! Sen ska jag hem och förhoppningsvis hinna fota killarna när dom demolerat vårt kök...måste ju lägga in bilder eller hur?!?! :) Före och efter liksom :)

Nä den där hemska hemlängtan jag hade igår är nog inte helt borta än jag har konstaterat att min man är väldigt lik en annan man som är mig väldigt kär :) Inga namn.....Han reagerar som en barnunge och en ren tölp när han märker jag inte är helt 100, spelar ingen roll om det är för jag är sjuk eller känner mig lite nedstämd för jag längtar hem och efter mina nära o kära - reaktionen är densamma, Sarkastiska svar på allt man säger, tykna kommentarer över huvud taget, det är ju självklart mitt fel att vi köpt ett kök och att det blev dyrt och snyltar gör jag ju som inte hittat ett jobb ännu, inget av detta säger han ju rent ut men ganska uppenbart - fy vad jag inte gillar! Och vad jag får kämpa för att inte go Medieval on his ass :D Snart kan jag inte hålla tillbaks det tror jag...kanske bäst jag åker och shoppar lite idag???!!!! :D:D:D Vi får se - blir nog bra så fort jag blir glad igen, så Ultas here I come :)

Nä ska sluta gnälla det finns faktiskt värre saker....

I vilket fall som helst nu dags att sätta fart, måste packa Hundväskan och ta undan dom sista sakerna innan huset svämmas över av byggsnubbar :)

Ha en härlig Torsdag, hörs imorgon :)

2 kommentarer:

  1. Vad tråkigt med reaktionen får den äkta mannen. Ibland känns det som alla (dom flesta iallafall) män aldrig blir riktigt vuxna... Många styrkekramar till dig från mig. P.S Mys av snön för den saknar vi här...

    SvaraRadera
  2. Nä det är lite trist med såna reaktioner...men men igår kom han hem och var på mycket bättre humör igen?!?! Dr Jekyll - Mr hyde?! :D:D:D:D Tack för styrkekramarna dom behövs :) Ska njuta av det iskalla vädret och snön -15C nu på morgonen :)

    KRAAAAAM

    SvaraRadera