lördag 17 december 2011

Varför vakna så tidigt?!

Är ju trött som fasen och ändå vaknar jag och kan inte ligga kvar!! Förjäkligt!

Drack en väldig massa öl under min skypedejt med Andreas :D Det var härligt vi babblade på från klockan 11 till 16 - 5 timmar :D Precis som en vanlig Fredag kväll hemma i Götet :) Det var underbart att få prata lite! Saknar min Dreas....Fick till o med in Min kära Kusin Peter och hans Lindsey en sväng så vi hade konferenssamtal :) Älskar skype!!!

När Brad kom hem så var jag som sagt var redan lite på pickalurven :) Medans han tog Bode på Proemenix så duschade jag och försökte piggna till, det gick bra :) Sen började vi klä granen oc insåg att vi måste köpa till lite mer lampor - jag köpte två paket och det räcke inte :) Vet inte om det är granen som är stor eller paketen med lampor som är små :D Ser riktigt bra ut i varje fall, än så länge!  Idag måste vi iväg och handla det som saknas till granen och hämta min tavla, samma ställe :) Sen in på Petsmart och kolla på en säng till Bode, en till :) Snabbis till Target när vi ändå är där, måste ha mer meducin.....Sen ska vi göra färdigt granen och äta resten av pizzan från igår till lunch :) Svärföräldrarna ska komma över och titta på vårt nya bord...Sen jäklar bär det av till Broomfield och Ring of Fire, MMA fight här kommer vi :) Ska bli kul! Länge sen jag såg en fight live :)

Ska ringa morfar innan vi går också, så vi kan göra hans drink med honom på tråden :D

Kanske ska ta mig en tupplur först bara?? Känner mig helt färdig - varför skulle jag vakna så tidigt och inte kunna somna om liksom?!?! Ska dricka mitt kaffe och tänka på det :D:D

Ha en härlig Lördag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar