söndag 11 december 2011

Söndag -10 grader och strålande sol...igen :)

Vaknade utvilad för första gången på länge idag, JAG somnade i soffan vid 22 tiden kanske :) Vaknade till liv vid 1.30 gick och la mig och vaknade vid 7 :D Jösses måste vart riktigt trött :)

Igår åkte Brad till sitt hyreshus medans jag satte in alla avdelare i skåpen och lådorna, jag bar upp och packade upp alla mina glas :D:D:D ÄNTLIGEN!!! Bara ett vitvinsglas som gått sönder, fantastiskt!!!  När Brad kom hem så åt vi lite lunch och sen städade Brad ur garaget medans jag städade ur ett hörn i källaren sen bar vi ner lite skåp från vårt gamla kök så man kan gömma alla rengörigsgrejer som bara stått på golvet innan...Sicken skillnad! När vi var klara med det så åkte vi in till Brighton för "Festival of Lights" paraden! Himla trevligt faktiskt! Kom hem och fixade lite till här hemma, bar ner vårt temporära skafferi till källaren ( en bokhylla ) och flyttade runt möbler här i köket - kommer bli såååå bra med bordet på andra sidan Ön när vi köpt nytt vill säga - eller ja det blev mycket bättre med det gamla där också :D Efter det gjorde jag en Korvstroganoff av Kielbasa korv :D Funkade över förväntan faktiskt :D:D  En hel dag av fixing helt enkelt :)

Vi sköt på möbelhandlingen tills Måndag, jag åker och träffar Brad när han slutat jobba istället, vi kom på det att det var bättre att få städat garaget och sånt när det är lite dagsljus, möbler kan man kolla på på kvällen :D Är ganska så nöjd med min helg än så länge - får se hur söndagen blir?! Har en känsla av att det blir ett maraton av football, tror vi ska över till Linda o Mike så det blir nog bra det med :D Kanske kan jag hinna göra min glögg idag också :D:D Köpte Cognac så jag kan göra en riktigt smarrig en....:) I veckan ska jag göra Köttbullar till Lindas Julafton och griljera min skinka :D kanske kanske kan det bli jul här borta också :D

Nä nu ska jag nog sätta fart och eventuellt vara lite trevlig mot min uppstigna man :D

Ha en härlig Söndag ( kväll ) - Här är massa bilder från The festival of Lights i Brighton :)

































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar