måndag 19 december 2011

Måndag - IKEA Dag :D

Brad är Julledig så idag ska vi åka till IKEA och inhandla det sista smådetaljerna som saknades till våra skåp och lådor och en matta - måste ha en störe till vårt nya bord :D Måste även köpa lite mat i Foodstore där men det räknas ju inte :D Vi hittar säkert nåt mer vi bara måste ha men det är det viktigaste!! Brad ska spela Raquet Ball med Kris i eftermiddag och då ska jag stoppa skinkan i ugnen och sen griljera den - sen är jag klar! Jag har ju som sagt inget kök igen i några dagar så måste ju göra klart!

Imorgon kommer våra bänkskivor och då ska vi även ha en diskho efter det - YEAY :D Onsdag kommer Jason och killarna tillbaks och finjusterar lite och sätter upp under skåpen lampor och även vårt "kakel" vi ska ha mellan skåp och bänkskivor :) Så på Torsdag ska det vara klart!! Samma dag som Susanna och Richard kommer - perfekt! På tisdag ska vi på en jullunch hos en av Brads kollegor, passar på att hämta lamporna till köket och eventuellt även vårt kakel då!!

Brad har planerat massa saker på onsdag när vi ändå inte kan vara hemma..lunch med farfar, byta olja på bilen när vi är där...Sen ska vi gå på eftermiddagsbio :D Vi ska se den amerikanska versionen av The girl with the dragon tatoo :D tycker julledigheten börjar bra :) ( återstår väl att se om det blir av bara :D ) Planen är bra i varje fall!

Gårdagen, jösses....Jag vaknade och satte igång att planera mitt Köttbulle lagande...Insåg att vi inte hade några plastbunkar att göra smeten i och inte heller några större fryslådor att förvara dom i - så iväg till Walmart och shoppade! När jag kom tillbaks låg stackars Kish fortfarande i gästrummet helt utslagen ( kan inte vart alkoholen för han drak typ 3 öl på hela kvällen ) tror han är utmattad och smått deprimerad...stackarn! Dessutom hade Kris Morgan kommit för att kolla fotbollen! Var trevlig i nån halvtimme innan jag satte igång med smeten...lät den vila i en timme och sen började jag rulla och steka upp!! Jag har gjort många köttbullar förut men det här tog nog priset! tog mig nästan 4 timmar att bara rulla och steka:D Men tror att jag fick stekt ca 200 köttbullar eller så :D 1 stor form till Linda så hon har till Julafton hos henne och 1 stor form till oss för Annandags Jul :D:D Hann definitivt inte med nån skinka så det får bli idag :D Det var nog faktiskt bättre att spendera en hel dag att göra det än att göra mindre omgångar, så här i efterhand!! :D Hade en liten olycka efter jag var klar vilket fick mig att nästan bryta ihop! Hade köpt en stor folieform på walmart där jag lagt alla köttbullarna för att kallna...skulle bära bort dom för att sortera över i dom mindre, då viker sig formen på hälften och alla köttbullar trillar i golvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var en jäkla tur att jag hade tvättat av golvet under tiden då det skvätte som fasen men med två hundar i huset, varav den ena lämnar sina hår överallt ( Björn ) så var detta katastrof!!! Brad som vanligtvis är ganska blygsam med sina söta gester såg att tårarna var på väg och kom och hjälpte mig plocka upp, kramade mig och sa att det inte var nån fara vi löser det - väldigt Manligt och sött får jag säga :) efter det spenderade jag en timme med hushållspapper och gick igenom varenda köttbulle innan jag stoppade ner dom i sina 2 formar, hoppas verkligen jag fick bort alla hår :D Jag hittade faktiskt enbart 3 Björn-hår på alla bullarna!!! Så ni som kommer på Lindas eller/och mitt julbord - hittar ni ett hund hårstrå så håll käften och ät :D:D:D:D:D  Köttbullarna blev kalas goda i varje fall - tack igen älskade Moster för ditt Recept, smakade precis som jul köttbullarna du brukar göra :):):) Ska se om jag kan baka bröd också...nä där går gränsen åker och handlar :D Har ju inget kök för skjutton!!

Var helt slut efter detta, men Brad han hade nån galen energi och började städa i källaren, han hade redan flyttat sitt ölglas skåp under dagen...tror han börjar bli sjuk eller nåt! Helt galen!! :D Men kalas!!! Han åkte till och med och slängde massa kartonger, skruvade upp min ljusstake - Helt sanslöst!! :D Resten ska vi göra ikväll! Vi värmde upp våra sista pizzabitar med Köttbullar på och låg i soffan och åt till ett avsnitt av Hell on Wheels :) Brad somnade jag gick och duschade, försökte väcka honom när jag var klar men det gick ju inte så jag gick o la mig - somnade som en stock :)

Oj glömde säga att jag fick klart våran fina julgran också!!! Saknas några kulor för vi hade inga fler band att hänga upp dom med så det måste vi köpa men den är fin ändå :D

Lämnar er för dagen med Julgrans bild :) Ha en härlig Måndag (kväll)


2 kommentarer:

  1. Vilken fin julgran:) och vilken fin man du har:):) Tur för honom att han snabbt förstod vilken katastrof du upplevde i det ögonblicket!!!!!

    Ingen jäkel kommer våga säga något om dom hittar ett hundhår :D:D:D
    puss mamsen

    SvaraRadera
  2. Japp både Gran och man har fått Med Väl Godkänt, denna veckan i varje fall :D:D

    Nä den jäveln som säger nåt kommer få stryk :D:D

    Puss o Kram

    SvaraRadera