söndag 4 december 2011

Söndag morgon Snön ligger vit och det är -11 grader :)

Vaknade av en konstig pirrande känsla i benet...med andra ord 50 kg hund hade legat på det ett tag :) Fick snabbt ruska om det och gå upp och ge Bode sin frukost som inkluderade månadens Heartguard som extra treat!

Brad bytte ur hunddörren igår, mycket varamare här inne men Bode verkar tro det är detsamma som när vi satt metallskyddet över...han är livrädd och vågar inte gå in o ut :D Så idag, som den goda mor jag är, så fick jag krypa före :D Efter det gick det bra :D Morgongympan avklarad :)

Ja men gårdagen blev inte fy skam alltså :) Brad satte på football så klart men under tiden som den var på i bakgrunden hjälpte han till att plocka upp alla julgrejer och vi fick riktigt fint här :) ( så fint det går utan att ha ett kök ) Hann med lite snöbollskrig och kasta Cia i snön med hund hoppandes på sig också - Mysdag!!!! Nu saknas det bara ett fint kök som vi kan pynta i sen är jag julenöjd :D Vi gjorde inte så mycket mer än det innan vi åkte iväg till Svärföräldrarna för lite middag! God Pasta och gott vin :) Kan Inte klaga alls! Vi var hemma vid 21 igen och satte på några avsnitt av Hell on wheels och även ett avsnitt av the Mentalist, Brad var vaken ända till det sista av the mentalist :) Fantastiskt :)

Nu har vi bara ett par dagar av att snylta middagar hos folk innan vårt kök är på plats :) Ska bli så skönt, både att kunna laga mat och att slippa tigga :D

Idag måste vi till Home Depot och köpa Drywall ?? Gipsvägg kanske?? Så Jason kan fortsätta imorgon bitti, vi ska även hämta prover på kakel, måste ju ha lite snyggt kakel nu när köket är blir så fint :D Sen är det Football och Adventsmiddag som gäller :) Blir nog bra denna dagen också!! :)

Hemlängtan är fortfarande ganska påtaglig men det blev nog faktiskt bättre efter jag avbokat biljetten...nu finns det liksom inget alternativ :) Men igår lyssnade jag på svensk julmusik och det är ju så mycket mer känslosamt och vackert med den svenska musiken än den klämkäcka amerikanska :D Då satt jag och drömde mig hem...Fick snabbt byta till just klämkäck amerikansk så jag blev gladare igen - passar ju in med vår bordsgran med blinkande ljus och ljusgirlang runt relingen ned mot the mancave :D Härligt!

Åkte igenom området på vägen till Svärföräldrarna och då blev jag jätteglad - alla dessa lampor och uppblåsbara figurer med mycket mera - så vulgärt men så fantastiskt roligt!!!! MER LJUS = MER JUL :D:D:D:D:D:D:D Julgran ska vi fixa när köket är uppe och klart, får se om man kanske kanske kan övertala mannen till att hjälpa mig sätta upp en av julgransljus slingorna jag köpte i vårt träd på utsidan....kanske kanske :D:D:D

Kathy och Rog har nu både en adventstjärna och en adventsstake hemma hos dom, känns jättekul att dom vill ta in lite svenska traditioner :) Gör mig väldigt glad och tacksam! På IKEA Hade dom bara vita ljusstakar kvar...jag tänkte nej va trist men när jag såg den uppe med några hemvirkade tomtar hängande på så känner jag att jag nog vill ha en vit också :) Min röda Jag fick av Ansi med familj är fantastisk men kan man få för många stakar liksom???!!! :D:D:D Får nog inhandla ett stycke till, som vi kan ha i köksfönstret sen när vi har ett kök :D:D

Nä nu ska jag dricka mitt kaffe och skicka några mail innan man och hund kommer upp :) Lämnar er med några bilder på vårt julpynt, det som är uppe än så länge :)

Ha en fantastisk Söndag!









Nämen oj fick ni en liten sneakpeak på köket också, det var ju inte meningen :D:D:D:D

4 kommentarer:

  1. oh vad fint! och vilken underbar trädgård för Bonde att springa runt i!

    SvaraRadera
  2. Tack! Det börjar arta sig :D Den är rätt härlig för honom :) Du får komma och hälsa på med Nahla så kan dom leka av sig lite :)

    SvaraRadera
  3. underbart:) jag och nattis handlade julklappar idag:) till dig...ooo

    SvaraRadera
  4. Yeay :D En biljett hem kanske?? :D:D:D Va kul...jag köpte Era i Oktober jag - tråkigt men men :)

    SvaraRadera