söndag 25 december 2011

JULDAGEN ÄR HÄR :)

Idag kommer tomten till Amerikat vi är ju lite efter tidsmässigt så...:D Ganska kul att fira både och fakiskt!!

Julafton blev jättelyckad!!! Hade en fantastiskt trevlig dag hos Linda och Mike med massa god mat, vin och snappsar som flödade :D Jag visste det skulle vara trevligt men det var mycket bättre än jag kunde föreställt mig! Alla var på gott humör och jag njöt av en riktigt svensk julafton med glad-snappsar som gjorde även den inbitnaste amerikan till en svensk :D:D Tack Linda för en sån härlig dag!!!!
Vi kom hem glada och smått runda under fötterna och fortsatte med att laga lite middag och fira julafton med klappar hemifrån!! Mest till mig måste jag erkänna :D Gillar jag!!! :D

Jag och Brad hade fått vår julklapp från mamma redan så den åt vi middag på igår :) Servis från IKEA i limegrönt med nya snygga bestick :D Min älskade syster hade fixat mig en bok jag verligen ville ha :) En härlig Pyamas fick jag också, isskrapor, dajm och läkerol av diverse typ av min Silly Svåger :D En rolig Vitlöks mojäng fick både jag o Brad :D En urgullig Tomte som matchar mina andra jag har från min älskade systerdotter!! Min älskade systerson skickade mig ett vackert hjärta att hänga i granen!! Fick en liten tår i ögat när jag öppnade dessa paket, speciellt från mina systerbarn får jag säga - dom är det tufft att vara borta från vid såna här tillfällen! Inte för att jag inte saknar mina andra kära men dom är det lite tuffare med....Men jag överlevde detta också!!!

Idag blir det ännu mera jul :D Älskar det!!! 2 dagars julklappsorgie :D Finns upenbarligen fördelar med allt :D

Jag och Susanna körde en megashopping på morgonen igår!! Vi åkte till Old Navy som hade special rea och hittade massor av saker!!! Jättekul, men blev ingen gurka till Linda, hann liksom inte, så jag får göra extra mycket till min julmiddag imorgon!! :D

Nä nu är det dags att sätta lite fart tror jag!! Måste ju hinna se Nightmare before Christmas innan vi ska ge oss iväg och fira juldagen med familjen, vi ska skype snappsa med familjen där hemma också!!! :D:D:D Ska fixa i ordning köket här som ser ut som fan :)

Ha en Underbar Juldag och en God Fortsättning önskar Vi er härifrån ett vitt, soligt och kallt Colorado!!!

GOD JUL :D:D:D:D

2 kommentarer:

  1. Härligt att höra att du har det bra Cia.
    God Jul på er over there.

    SvaraRadera
  2. Tack Stefan :) God Fortsättning önskar jag Er där hemma också!! Kram

    SvaraRadera