onsdag 21 november 2012

Onsdag solen skiner och det är helt LAGOM kallt :D









Ibland är soluppgången så där uppenbar, snabb och vacker så man måste ta ett kort :)
Idag ska jag åka till Kiropraktorn, sen hem till svärföräldrarna för att hämta vår kalkon inför middagen imorgon...Japp jag är Kalkon kock i år :) Jag har skrutit om min så nu är det upp till bevis...skit, skulle hållt tyst!! Hoppas jag kan få till det med råvarorna här! Blir nog bra!! Det blir bara svärföräldrarna och Gibson på middag...Brad kom hem igår och var ledsen för Gibsons skull, han skulle vara helt själv på Thanksgiving, hans föräldrar är i Florida och alla barnen med X-frun!! Jag ringde svärmor och frågade om dom var ok med en extra vid bordet och så klart så var det inga problem!! Jag hatar verkligen tanken på att någon, vem som helst, ska vara själv på såna här helgdagar! Så nu är jag nöjd! Är det nån mer som är själv så är det bara o komma - vi har en 11 LB - ca 5 kg kalkon på 5 personer så maten räcker definitivt :D
 
Igår drog jag iväg vid 11 tiden, jag åkte till Target :D Det var mycket folk där också men jag åkte förbi några andra affärer och där var det ren cirkus så jag gjorde definitivt ett bra val :) Jag åkte ner till Worldmarket också, var tvungen att hitta Truffel olja av bra kvalitet :D  Passade på att köpa Glögg extrakt och lite kexchoklad också ;) När jag kom hem igen så var klockan närmre 14 och julmusik spelades på radion och detta är vad jag ser :
 
Ronnie hade satt upp alla sina BlowUp tomtar och andra julgrejer och i hela området stod det män på taken och hängde upp ljus girlanger och annat Juligt :D Ja men då var det väl jul då helt enkelt! Efter Thanksgiving säger Brad, så tänkte få med honom och shoppa lite lampor i varje fall :D:D:D:D Inga Uppblåsbara tomtar men kanske en liten Ren med ljus på gräset? Åtminstone Ljusgirlanger tycker jag :D Ska man nu vara i Amerikat så kan man väl åtminstone få roa sig åt det vulgära eller??!!!  
 
Annars igår så tvättade jag 4 maskiner tvätt och fixade lite annat smått. Spenderade en så där 40 minuter på min gymboll :D Övningarna såg rätt löjliga ut på papper men dom kändes på rätt ställen så det var nog jättebra - ska göra dessa övningar 5 dagar i veckan så bara att köra på :) Det var nog det jag fick gjort igår...
 
Idag ska jag som sagt var till Kiropraktorn, hämta kalkon, förbereda här hemma och kolla så jag har allt...Eventuellt om Kathy mår bättre ( förkylning från helvetet ) så ska vi ta en sväng förbi Kohl´s för att se om vi kan hitta lite mer passande kläder för mitt nya jobb - får INTE ha jeans eller urringat på mig...alltså har jag ingenting :D:D:D:D:D Vi får se om det hinns och orkas med, kanske åker jag själv annars...Vet ju inte när dom kallar in mig så bäst att vara förberedd!
 
Brad är ledig och ska starta sin dag med Raquettball och sen ska han och Bennet sätta en sats med Öl - Julebrygden är på gång :) Så vet inte när han är hemma igen...:)
 
Imorgon blir det Kalkon hela dagen och sen middag och trevligheter !!! Ska bli riktigt mysigt - så glad vi slapp åka iväg :) Fredag drar vi upp till Linda och Mike i Winterpark för en härlig helg i bergen!
 
Nu ska jag sätta fart!
 
Ha en fin Onsdag (kväll)
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. grattis till Jobbet! skönt att tjäna lite egna pengar va?! Svårt att se dig framför mig i annat än jeans och urringat...skicka bild hörru:)

    SvaraRadera
  2. Absolut, ska bli skönt med en egen lön :-D mmm måste försöka hitta nåt som känns som jag trots förbuden - skickar bild jag lovar :-D

    SvaraRadera