tisdag 20 november 2012

Tisdag - shopping idag....

Idag så ska jag handla allt inför Thanksgiving...fy vad jag inte ser fram emot detta :) Kan tänka mig att det är kö in till affärerna, funderar allvarligt på att åka till Target, Praire Center, trots det är dyrare och  allt enbart för jag inbillar mig att det kommer vara mindre folk där :D  Jag hatar folk!!!!!!!!!!!! Kan förstöra mitt humör totalt...Tror jag gör så faktiskt...Blir säkert 50% dyrare men det skiter jag i!!!!

Vaknade med svinont i ryggen, fortsättning från igår - men av nån anledning så hjälpte treo så bra att det nästan försvann helt?! Jag tror helt enkelt att mina mens smärtor satte sig delvis på ryggen, inte helt otroligt eller`???? Ja men precis, tänk mega mens och shopping bland massa folk...Ingen bra blandning alls!!! Nä för fan Target here i come!!! :D

Annars idag så ska jag försöka tvätta undan lite, och ta bort dom sista Halloween sakerna och försöka hitta nåt Thanksgiving liknande - vad är thanksgiving saker?? Nån som vet? Brad är ledig imorgon så han får dammsuga och såna saker - fördel BORDE det vara med mitt ryggont, att han tog tag i dammsugaren som han tycker är såååååå himla bra  ( inte konstigt när man aldrig använder den ) Kan ju säga så här, har inte blivit dammsuget sen veckan innan min rygg brakade ihop :D Över En månad helt enkelt, med hund i huset :) Min kära man som älskar sin monster dammsugare ni vet den här:

Han kom hem häromdagen och sa det att Jo men du, jag såg en Dyson dammsugare på Sam´s club mycket mindre och smidigare, den kostade BARA 250 dollar på lite rea - vill du ha en sån :D JA TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Med tanke på att det uppenbarligen bara är jag som dammsuger här hemma så....;) Vi får väl se om det är smutsigt här på torsdag eller inte, skit samma det är ju hans föräldrar och dom vet att jag inte får röra monstret ;)

Det är det jag ska göra idag förutom att shoppa då.....

Gårdagen var konstigt nog ganska fullspäckad...Började med Kiropraktorn, sen svärföräldrarna för att planera menyn :D Sen Seniorcenter och sen hem...Ryggen var helt kaputt igår så jag åkte hem och satte mig med is på och började läsa igenom dom 100 tals mailen jag fått ang SWEA saker och IKEA Saker...svarade på det jag antar är viktigt, har säkert missat nåt!! Jag skrev min shoppinglista och påbörjade min agenda inför vårt Julbesök :D wips så hade några timmar gått och Brad var hemma :) Jag lagade lite middag, vi kollade lite football och sen var liksom den dagen slut!!

Nä nu ska jag ta och gå och äta lite frukost, slänga i en tvätt och sen gå och duscha så jag kan åka iväg till Target sen :)

Idag skickar jag massa Grattiskramar hem till mina fina Vänner Lisa & Anna som båda fyller år idag :) Saknar Er!!!

Ha en fin Tisdag (kväll)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar