torsdag 1 november 2012

Torsdag redan, jösses vad tiden går fort!

Och äntligen närmar sig den jäkla valdagen, så trött på skiten!!! Ska aldrig mer klaga över den svenska valrörelsen, den är grymt bra och måttlig!! :) På tisdag bör det vara över i varje fall!

Idag är det fullt upp igen :) Måste göra färdigt MG utskicken, åka till farfar för lite lunch innan vi ska gå på öppet hus Hos Visiting Angels, där jag ska plocka upp min application och presentera mig! Efter det ( beroende på om Svärföräldrarna har myst med Bode eller inte ) så ska jag åka hem, hämta honom och dra till hundparken så jag får min promenad! Måste handla lite, inte handlat sen jag vet inte när :) Vi har inget bröd och frukt och grönt börjar sina!! Linda har besök från Tyskland så vi får gå över dit och hänga lite ikväll tror jag :) Fullt ös!

Imorgon blir det inte bättre :D

Köra svärföräldrarna till Flygplatsen kl 8.30, sen tillbaks till Brighton för Besök hos Kiropraktorn, ta Bode till parken innan jag ska stanna till och köpa med lunch och hem till Farfar och kusin Holly! Sen hem och vidare in till stan, för att först träffa Marie sen AK och Linnéa...Brad har Gymnastik tävlingar på skolan så han får jobba sent imorgon!!

Gårdagen var fullt upp också :) Åkte till Kiropraktorn efter det hämtade jag Kathy och vi åkte till Hundparken, skön promenad! Efter det så åkte jag förbi Santiagos och köpte middag, hem lämnade Bode tog en Treo och vidare in till Stan! Skulle träffa Marie kl 14...Marie ringde typ 14.15 och hade inte åkt hemifrån ännu, blev fast i ett möte! Mitt val blev att åka hem igen, jag ville inte bli fast i city trafiken så vi fick boka om vår träff tills imorgon istället - ska skicka ett litet sms nån timme innan för säkerhets skull :D:D:D:D På den goda sidan så skulle vi ses för att kolla in ett ställe där vi eventuellt kan ha våra Swea möten nästa år, detta stället var trevligt, men hade så gott som inga parkeringsmöjligheter i närheten!!! Inte bra!

Andra goda nyheter är att Gina (kotknäckaren) tycker att jag gjort snabbare framsteg än hon kunnat drömma om :) Jag är fortfarande rätt stel och vissa rörelser är ingen höjdare men den akuta smärtan är så gott som borta och jag känner mig mycket rörligare! Hon sa det att jag är den perfekta patienten, följer hennes regler och dessutom att jag måste ha en fantastisk man?!?!?! :D:D:D:D Skämt o sido, han har faktiskt varit rätt fantastisk! Hon sa det att fortsätt följ order i några veckor till sen kan hon nog ge mig tillåtelse att börja gå tillbaks till normalt, tidigare än beräknat!!! Eller normalt...mina nya rutiner :D Simning ska jag sätta fart med så fort jag får, sen är det Pilates Yoga som gäller och dessa två ska bli en riktigt bra vana sen! Hm måste åka och shoppa badkläder - vart är det bad rea?????!!!!!???!!!

Nä nu ska jag sätta fart så jag får gjort nåt innan jag måste iväg igen !

Några bilder från vår Halloween himmel igår, den var fantastisk, så kunde inte välja bild :)





Ha en underbar Torsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar